Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már abból probléma egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már abból probléma egy kapcsolatban, hogy nincs autó?

Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy kapcsolatom, ahol elég sokat utaztunk egymáshoz, nem volt autónk. Semmi probléma nem volt belőle, megoldottuk. Akkor is, amikor valami nehezebbé kellett tőlem vinni hozzá, vagy fordítva.

Szerintem az autó hiánya nem lehet nagy gond.

2019. jan. 12. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor volt gond, mikor nem laktunk együtt valakivel, és hiába éltünk egy városban, busszal 30 perc volt odaérni, persze a busz sokszor késett, kimaradt, amúgy is rossz volt folyton a menetrendhez igazodni. Ha nem akartam ott aludni utolsó busszal már haza is kellett jönnöm, persze egyedül, mert a pasim ha hazakísért volna nem tudott volna mivel visszamenni.
2019. jan. 12. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Atya ég!? 30 perc??? Busszal?

Az szörnyű! Rémálom lehetett

(Te figyelj, Bp-en belül ugy lehet 1.5 órát buszozni, hogy el sem hagyod a várost. És rengetegen nem a szomszéd házból választunk párt...)

2019. jan. 12. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az BP. Tuti nem laknék ott, bár imádom azt a várost. Nekem fél óra is sok. Oda vissza egy órát elvett egy napomból. Ugye nem kell sorolnom egy óra alatt mennyi mindent lehetne csinálni utazás helyett. De lehet csak engem zavar, én pörgős tipus vagyok, be van osztva minden időm.
2019. jan. 12. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Hat igen. Mert mi itt Pesten nem vagyunk pörgős típusok, nem is lehet itt mit csinálni, csak nézi az ember, ahogy nő a kukorica, meg ellenek a tehenek
2019. jan. 12. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert ha nincs autó, kapcsolat sincs. Minden nő elvárja, hogy a férfinek legyen autója.
2019. jan. 12. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen utolsó! En is el várom, de magamtól is!

N26

2019. jan. 12. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 és #5 a szívemből szóltatok... :D

L

2019. jan. 12. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!