Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele valakibe az után, hogy szakított veletek?
Vagy a szakítás váltotta ki ezt.
Férfi, nő, egyaránt érdekel.
Én nem vagyok Borderlinos, de velem pontosan ez történt. Jártam egy sráccal, nem voltam szerelmes, bár nagyon jól éreztem magam vele. Külsőre nem volt az esetem, belsőre viszont nagyon. Játszadoztam vele, tetszett hogy úgy oda van értem, hogy mindig célozgat a közös jövőnkre. Majd egyszer mikor szintén nagyon nyeregbe éreztem magam és elmondtam, hogy én nem tervezek vele hosszú távra, nagyon megbántottam és lezárta velem a kapcsolatot. Letiltott mindenhol, ha próbáltam más profilról írni, hűvösen válaszolt, hogy fejezzem ezt be. Kb 4 hónapig még próbálkoztam és ez idő alatt totálisan beleszerettem. Azóta csak olyan az ideálom mint ő volt és bármit el tudnék vele képzelni, házasság, gyerekek. Keresett utána többször, de én már nem mertem hinni benne, hogy azért mert még mindig szeret. Állandóan hátsó szándékot sejtek benne, gondolom magamból kiindulva.
Tudom, most kb. mindenki legszívesebben leköpne és igazatok is lenne, de szerettem volna őszintén elmondani, hogy igen, ő életem szerelme, értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!