Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Támogatói kapcsolat és szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolat és szerelem? Hogy kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés

1,5 éve belekerültem egy támogatói kapcsolatba, az elején ezt szórakozásnak fogtam fel. Egyetemistaként anyagi biztonság, gyönyörű lakás, utazások, ajándékok, ezek mellé még jó szex is (olyannal sosem kezdtem volna semmibe, akihez nem vonzódom). Társaságnak is jó, érdeklődik felőlem, érdekli a véleményem, figyel rám. De tudtuk mind a ketten, ez miről szól, próbáltam nem belevinni érzelmeket, viszont sikerült...

Nem érzem jól magam nélküle, legszívesebben 24/7 vele lennék. Aggódom érte, ha pl. tudom, hogy úton van és nem érem el telefonon valami miatt.

Már nem érdekelnek az ajándékok, a pénz, vagy ha megyünk valamerre. Akkor érzem a legjobban magam, ha kettesben vagyunk, teljesen privátként. Pillangók vannak a gyomromban, ha csak ír, vagy ha meghallom a nevét, olyan vagyok tőle, mint egy hormontúltengéses kamaszlány az első szerelemnél.

Eddig úgy éreztem, mindent irányíthatok, de így sebezhetőnek és gyengének érzem magam vele szemben.

2023. máj. 15. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem kell neki kapcsolat mert tudja hogy bárki becsicskul neki ígyis. Egyik pitsha a másik után.

Nehezen fog olyan találni aki különb és megfogja.

2023. máj. 15. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy a pasi mit akar: lehet, hogy ő is többet érez, mint egy röpke viszony? Érdemes lenne megtudni.
2023. máj. 15. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszeru. En is szerelmes vagyok egy milliardosba, de csak tavolrol. Mi nem voltunk egyutt es egy fillert sem koltott ram soha. Nincs is eselyem nala amugy. De tudom, ha penzert megkaphatnam, fizetnek erte. Sot, eltartanam, ha hozzamkoltozne. Ha beteg lenne vagy apolni kene. Igaz, en nem egy gazdag ven faszba szerettem bele, velem egykoru. Tehat ha leszedjuk rola a penzt, nem az van hogy oreg trottyos lesz egy masik generaciobol. Ha tenyleg szereted, mutasd ki. Adj vissza minden holmit, vegyél fel hitelt és fizess vissza mindent. De szerintem ennyire feltétel nélkül nem szereted. Csak feltételekkel.
2023. máj. 19. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!