Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatói kapcsolat és szerelem? Hogy kezeljem a helyzetet?
1,5 éve belekerültem egy támogatói kapcsolatba, az elején ezt szórakozásnak fogtam fel. Egyetemistaként anyagi biztonság, gyönyörű lakás, utazások, ajándékok, ezek mellé még jó szex is (olyannal sosem kezdtem volna semmibe, akihez nem vonzódom). Társaságnak is jó, érdeklődik felőlem, érdekli a véleményem, figyel rám. De tudtuk mind a ketten, ez miről szól, próbáltam nem belevinni érzelmeket, viszont sikerült...
Nem érzem jól magam nélküle, legszívesebben 24/7 vele lennék. Aggódom érte, ha pl. tudom, hogy úton van és nem érem el telefonon valami miatt.
Már nem érdekelnek az ajándékok, a pénz, vagy ha megyünk valamerre. Akkor érzem a legjobban magam, ha kettesben vagyunk, teljesen privátként. Pillangók vannak a gyomromban, ha csak ír, vagy ha meghallom a nevét, olyan vagyok tőle, mint egy hormontúltengéses kamaszlány az első szerelemnél.
Eddig úgy éreztem, mindent irányíthatok, de így sebezhetőnek és gyengének érzem magam vele szemben.
Pont ezért nem kell neki kapcsolat mert tudja hogy bárki becsicskul neki ígyis. Egyik pitsha a másik után.
Nehezen fog olyan találni aki különb és megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!