Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A támogatói kapcsolatok,ilyen gyakoriak?
Van egy szaktársam,barátnőm az egyetemen 20 éves L ő is mint én.
Mesélte,hogy tavaly óta van neki egy ilyen "sugardaddy" 55 éves férfi
Hetente 1-2 alkalommal de inkább jellemzően csak 1 alkalommal együtt vannak
Alkalomadtán 80-100.000 forintért.
Van úgy hogy nem is szexelnek csak együtt alszanak.
A kollégiumban lakik a szüleinek meg persze azt mondja hogy diák melón van.
Ez ilyen gyakori dolog?
Én még nem hallottam ilyenről, nem is tapasztaltam. És nem is lennék rá képes.
Viszont úgy gondolom, ha ez neki erkölcsileg (is) teljesen rendben van, egészségére.
Biztosan sok ilyen van csak nem sűrűn beszél róla az ember.
Rengeteg lány csinálja ezt egyetem mellett. Főleg Budapesten, ahol azért van ilyesmi kapcsolatra kereslet és keret is. A szaktársad még egész "olcsó" is.
Nekem anno lakás volt bérelve, autó lett a fenekem alá rakva idővel, fizetve volt minden kiadásom és mellé kaptam ajándékokat és költőpénzt is. Utazások is fizetve voltak, ha menni akartam valahová. Nem egy, nem kettő lányról tudtam, akik hasonlóan éltek akkoriban.
Én értem a kereslet kínálatot.
A barátnőmnek a pénz kell és mindig szerette a szép dolgokat
A férfinak pedig egy csinos lány társasága pár napra.És a két akarat találkozott
Megértem nem ítélem el egyiket se,de én nem tudnám csinálni
Nem, ez közel sem prostitúció.
Az önbecsülésemnek semmi baja nem esett (2. válaszoló vagyok). A 8 egyetemi évem alatt két ilyen kapcsolatom volt, a másodikból házasság lett és a mai napig együtt vagyunk.
Nem csak anyagilag jártam nagyon jól, de rengeteg lehetőséget tárt elém mind a két kapcsolat. Legyen szó akár utazásokról, akár az egyetemi előmenetelemről, akár karrierről. Nagyon sok ajtó kinyílt előttem, amik valószínűleg zárva maradtak volna a kapcsolati hálóm nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!