Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Támogatói kapcsolat és szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolat és szerelem? Hogy kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés

1,5 éve belekerültem egy támogatói kapcsolatba, az elején ezt szórakozásnak fogtam fel. Egyetemistaként anyagi biztonság, gyönyörű lakás, utazások, ajándékok, ezek mellé még jó szex is (olyannal sosem kezdtem volna semmibe, akihez nem vonzódom). Társaságnak is jó, érdeklődik felőlem, érdekli a véleményem, figyel rám. De tudtuk mind a ketten, ez miről szól, próbáltam nem belevinni érzelmeket, viszont sikerült...

Nem érzem jól magam nélküle, legszívesebben 24/7 vele lennék. Aggódom érte, ha pl. tudom, hogy úton van és nem érem el telefonon valami miatt.

Már nem érdekelnek az ajándékok, a pénz, vagy ha megyünk valamerre. Akkor érzem a legjobban magam, ha kettesben vagyunk, teljesen privátként. Pillangók vannak a gyomromban, ha csak ír, vagy ha meghallom a nevét, olyan vagyok tőle, mint egy hormontúltengéses kamaszlány az első szerelemnél.

Eddig úgy éreztem, mindent irányíthatok, de így sebezhetőnek és gyengének érzem magam vele szemben.

2023. máj. 15. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Hazugság az egész kérdésed, egy fillért nem fogadtál volna el a fazontól, ha te érzelmileg lennél benne. Már az elején sem.
2023. máj. 15. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem érzem, hogy magyarázkodnom kéne, főleg úgy nem, hogy leírtam, ez egy támogatói kapcsolat. Erről szól.

Viszont már a kérdésem első mondatában benne van, tessék: "az elején ezt szórakozásnak fogtam fel"

Az érzelmeim később változtak az irányába.

Az pedig bármennyire is meglepő számodra, mindenki pénzből él. Még én is.

2023. máj. 15. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

1+ Most meg ráláttál a helyzetére, és próbálod előadni az érzelmileg érintettet. Ennyi a valós sztori.

De a cselekedeted beszél helyetted. Egy fillért nem fogadtál volna el, és a lakást is te fizetted volna. Mert prostituáltnak érezted volna magad. Ami vagy is lévén a mostani előadásodra.

Hát igen, a tettek mindig beszélnek valósan az emberekről. Még csak ki sem kell nyitni senkinek a száját.

2023. máj. 15. 18:19
 4/13 A kérdező kommentje:

Miért akarnék egy anonim oldalon bármit is előadni…?

Tanácsot szeretnék, ennyi.

Ő sem hülye, tisztában van azzal az első találkozástól kezdve, hogy a kapcsolatunk milyen kategóriába esik.

2023. máj. 15. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Te a pénzébe, abba a bizonyos életszínvonalba vagy szerelmes, amit a csàvó nyújtani tud. Imponál neked a drága ajcsik, a luxi utazások és hogy egy lakást is rakott a csini popód alà. Akkor is ugyanígy éreznél iránta, ha mindezek nem lennének és napi 8-12 óràban pakolná a tejet a Pennyben havi 200-ért? Gondolom akkor már korántsem annyira vonzó, nemde?😏 A támogatói kapcsolat meg kb. krválkodás, csak nem a sarokra állsz ki.
2023. máj. 15. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
5-nél is pont van.
2023. máj. 15. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

4 "Ő sem hülye, tisztában van azzal az első találkozástól kezdve, hogy a kapcsolatunk milyen kategóriába esik."

Vannak kivételek.

2023. máj. 15. 18:32
 8/13 A kérdező kommentje:

"Imponál neked a drága ajcsik, a luxi utazások és hogy egy lakást is rakott a csini popód alà."

Pont ezt írtam, hogy ezek már nem érdekelnek. Nekem elég, ha éppen magunkra zárjuk a házat, és egész hétvégén kettesben vagyunk. Vagy nem kell étterembe vinnie este, bőven elég, ha együtt főzünk nála, vagy nálam. Korábban alig vártam, hogy menjünk valahová, utazzunk el, most már ez sem izgat különösebben, mert tényleg azt érzem, hogy mindegy hová megyünk, mit csinálunk, elég, ha ő ott van velem.

"Akkor is ugyanígy éreznél iránta, ha mindezek nem lennének és napi 8-12 óràban pakolná a tejet a Pennyben havi 200-ért? Gondolom akkor már korántsem annyira vonzó, nemde?😏"

Őszinte leszek, ezt nem tudom megmondani. Valószínűleg akkor nem sodort volna minket össze az élet, hiszen alkalmunk sem lett volna találkozni, beszélgetni, megismerkedni.

"A támogatói kapcsolat meg kb. krválkodás, csak nem a sarokra állsz ki."

Ki minek nevezi. Semmi sem kötelező, valakinek ez krválkodás és erkölcstelen, számomra belefér, hiszen neki köszönhetek jóformán mindent. Nélküle nem tudom, hogyan oldanám meg az egyetemet, tanulást.

7-es, persze, vannak kivételek, csak mi az elején megbeszéltük, hogy ez micsoda, miről is szól, ki mit vár el a másiktól, mi fér bele stb. Lehet itt jönni azzal, hogy jaj csúnya, gonosz lány, hogy kihasználja a férfit, de erről szó sincs. Ő is tudta, mibe kezd bele.

2023. máj. 15. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerű: elmondod mit érzel, ha viszonozza, boldogok lehettek, ha nem, akkor úgy jártál, mint sokan mások és továbblépsz. Vagy maradsz és egyre rosszabbul érzed majd magad.
2023. máj. 15. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Gondolom nos emberrol van szo. Ha igen, ne szivasd magad foloslegesen. Szallj ki, amig a legkisebb serulessel megteheted.
2023. máj. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!