Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét good guy voltam? "Nem érzi a szikrát."
Találtam egy csodálatos hölgyet (24) a társkeresőn. Húsvét környékén elkezdtünk beszélgetni. Kb. ilyen nőt kerestem mindig is. Korban, külsőre, zenei ízlésre, mindenhogy. Első randin ki is derült, hogy sok közös van bennünk. Még közös ismerőst is találtunk, ahol lakik. Láttam rajta, hogy Ő is akarja a folytatást. Mindketten komoly kapcsolatot keresünk.
Második randi halászbástya, várkert környéken egy nagy séta. Megnéztünk egy fenti kiállítást, poénkodott, hogy beleviszem a "rosszba", mert le volt zárva szalaggal stb. Itt mintha várta volna, hogy jobban nyomuljak úgy érzem, persze ezt Ő tagadta később, de második randin én még nem vagyok teljesen felszabadult, hisz akkor látom életemben másodjára. A randi végén már éreztem, hogy nem biztos a dologban. Elmondtam neki, hogy komolyat szeretnék tőle.
Csevegésben is visszább vett, nem volt meg a hév. Ennek ellenére eljött a harmadik randira állatkertbe, úgy is, hogy neki is és nekem is 2 órát kell utaznunk Pestre.
Majd a végén közölte, hogy nem érzi a dolgot és, hogy ennyi. Pedig sütöttem neki sütit is. :) (Az egész beszélgetés közös témája a húsvéti sütögetéssel indult, neki is hobbija)
Aztán leírta, hogy nagyon jó volt minden, de hogy majd találok másik lányt, aki értékelni fogja az odaadásomat.
Megint túl jófiú voltam, ugye?
Nyomulni kellett volna a másodikon, akkor hátha nem néz egy pedáns jókisfiúnak?
Vagy szimplán tényleg csak nem jöttem be neki élőben. (De akkor nem jött volna el háromszor...)
Úgy érzem, mintha a lányokból nehezen váltanék ki komoly érzelmeket, pedig egyébként semmi baj nincs velem.
Poénból szoktam mondani, hogy a világ legjobb apája/férje lennék, csak addig el kéne jutni valakivel :D :D
28/F
Ezeket a férfi-női szerepeket engedjük már el, komolyan azt hiszitek azért nem kellett a csajnak mert sütött neki sütit?
Most próbálom elképzelni ahogy ott ül otthon, arra gondol hmm milyen helyes ez a srác, hmm mennyire vonzódom hozzá, de ó jaj sütit sütött, hát akkor ez offos, holnap megmondom neki hogy hagyjuk az egészet XD
Vagy azért mert nem smárolta le a második randin? Ti milyen lányokat ismertek hogy azt hiszitek ez volt a baj?
Kérdező, szerintem a lány megmagyarázta egyébként. Nincs meg a szikra. Kész. Ennyi. Azt nem lehet erőltetni. Vagy van, vagy nincs. Ha nincs, akkor sem lett volna ha jobban rányomulsz. Nekem kifejezetten a kedves, jószívű srácok jönnek be (ha még sütit is sütne nekem hát hozzá is mennék feleségül rögtön). Ismerek is ilyet. Nyomul is néha. De sajnos nem vonzódom hozzá testileg, nem érzem hogy van köztünk kémia, vagy hogy a szívem hevesebben verne amikor meglátom. Kívánom neki hogy találjon egy olyan lányt aki majd így érez a közelében. Neked is ezt kívánom. De szerintem se görcsölj rá erre. Jönni fog majd amikor nem számítasz rá. Minden jót, és fel a fejjel :)
Ő is ezt kívánta :) Köszi!
Viszont azzal egyet értek a többiekkel, hogy ha másképp/más stílusban közeledtem volna, vonzóbb lehettem volna. Csakhát, nem lehet ezt megjátszani.
35,
Na ez az, rátapintottál a lényegre! Vannak a puncimágnes pasik, akiknek ezen tulajdonságából csak egy fikarcnyi kéne nekem.
Az én férjem egy végtelenül törődő, házias, jószívű férfi, sosem volt az a rámenős és falubikája típus. Mégis sok barátnője volt. Mert ha valaki megtetszett neki, akkor el merte hívni randizni. Volt, aki nemet mondott, volt, aki igent, de pár randi után offolták és volt, akivel összejött, mert bejött neki. Én is imádtam a visszafogottságát (pedig 25 voltam, amikor megismerkedtünk, és mindig is erre az alkatra buktam).
Szóval nem, nem az a baj veled, hogy jófiú voltál, meg nem az, hogy sütit sütöttél (én mindig is IMÁDTAM VOLNA, ha egy férfi a randira saját készítésű sütit sütött volna, és biztos nem én vagyok az egyetlen), meg nem az, hogy nem vagy a falu bikája. Egyszerűen nem jöttél be neki, nem volt meg a szikra, lehet, külsőre, lehet belsőre. Szerintem ő a vagányabb srácokra bukhat (és ez nem feltétlenül rosszfiút jelent ám...). Próbálkozz tovább és lesz olyan csaj, akinek majd úgy fogsz tetszeni, ahogy vagy. Ha pedig úgy érzed, hogy szerinted amúgy lehetnél kicsit lazább, akkor dolgozhatsz azon is.
A puncimágneseket meg kár idevenni. Aki dgni akar orrba-szájba, annak tényleg kell ám a rámenősség meg egyebek. Ha viszont valaki komoly kapcsolatot akar, akkor nem feltétlenül erre lesz szükség.
"Az első vagy második randin csókolózni érdemes már."
Mi van?
A franc se akarna egy félidegennel csókolózni, akit akkor lát első vagy második alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!