Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét good guy voltam? "Nem érzi a szikrát."
Találtam egy csodálatos hölgyet (24) a társkeresőn. Húsvét környékén elkezdtünk beszélgetni. Kb. ilyen nőt kerestem mindig is. Korban, külsőre, zenei ízlésre, mindenhogy. Első randin ki is derült, hogy sok közös van bennünk. Még közös ismerőst is találtunk, ahol lakik. Láttam rajta, hogy Ő is akarja a folytatást. Mindketten komoly kapcsolatot keresünk.
Második randi halászbástya, várkert környéken egy nagy séta. Megnéztünk egy fenti kiállítást, poénkodott, hogy beleviszem a "rosszba", mert le volt zárva szalaggal stb. Itt mintha várta volna, hogy jobban nyomuljak úgy érzem, persze ezt Ő tagadta később, de második randin én még nem vagyok teljesen felszabadult, hisz akkor látom életemben másodjára. A randi végén már éreztem, hogy nem biztos a dologban. Elmondtam neki, hogy komolyat szeretnék tőle.
Csevegésben is visszább vett, nem volt meg a hév. Ennek ellenére eljött a harmadik randira állatkertbe, úgy is, hogy neki is és nekem is 2 órát kell utaznunk Pestre.
Majd a végén közölte, hogy nem érzi a dolgot és, hogy ennyi. Pedig sütöttem neki sütit is. :) (Az egész beszélgetés közös témája a húsvéti sütögetéssel indult, neki is hobbija)
Aztán leírta, hogy nagyon jó volt minden, de hogy majd találok másik lányt, aki értékelni fogja az odaadásomat.
Megint túl jófiú voltam, ugye?
Nyomulni kellett volna a másodikon, akkor hátha nem néz egy pedáns jókisfiúnak?
Vagy szimplán tényleg csak nem jöttem be neki élőben. (De akkor nem jött volna el háromszor...)
Úgy érzem, mintha a lányokból nehezen váltanék ki komoly érzelmeket, pedig egyébként semmi baj nincs velem.
Poénból szoktam mondani, hogy a világ legjobb apája/férje lennék, csak addig el kéne jutni valakivel :D :D
28/F
9.
Köszi! Érdekes, hogy van, aki így látja.
Igen, erre is gondoltam, hogy igazából Ő sem tudja, mit akar érezni, amire vár, hogy jöjjön, dehát ezzel meg nem tudok mit kezdeni.
"A sütit a harmadikra vittem, de ezt se kellett volna ezek szerint. Bár az előző lány, akivel randiztam, az elsőre akart hozni sütit nekem :)"
De te nem egy nő vagy. Léteznek bizonyos férfi szerepek és női szerepek. És lehet egyesek nyilvánosan visítanak ezek ellen, de aztán még ők saját maguk is igazából ezek mentén cselekednek vagy élik az életüket a saját életükben.
Szerintem nincs baj veled.
Talán az van hogy lehet te komolyabban gondolkodsz mint átlagban ez a korosztály.
Ettől függetlenül, nem kell megváltoznod, csak meg kell találni a hozzád passzoló lányt. :)
14.
Lehet. Köszi!
16.
Ha mindegy lenne, hogy kivel, akkor sűrűbben randiznék, de ha megmondom, hogy hanyadik volt életemben, jót nevetnél :D
Egyébként igazad van.
Nem tetszettél neki.
1. Randi: nem tetszel neki de jófej vagy, ad még egy esélyt, hátha kialakul
2. Randi: rájön hogy ez nem fog menni, de nem meri megmondani
3. Randira már eleve úgy megy el, hogy tudja már hogy le fog koptatni.
Kb ennyi, ha nem értenéd miről van szó.
Nem a jófiúság a gond, nem nézel ki elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!