Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét good guy voltam? "Nem érzi a szikrát."
Találtam egy csodálatos hölgyet (24) a társkeresőn. Húsvét környékén elkezdtünk beszélgetni. Kb. ilyen nőt kerestem mindig is. Korban, külsőre, zenei ízlésre, mindenhogy. Első randin ki is derült, hogy sok közös van bennünk. Még közös ismerőst is találtunk, ahol lakik. Láttam rajta, hogy Ő is akarja a folytatást. Mindketten komoly kapcsolatot keresünk.
Második randi halászbástya, várkert környéken egy nagy séta. Megnéztünk egy fenti kiállítást, poénkodott, hogy beleviszem a "rosszba", mert le volt zárva szalaggal stb. Itt mintha várta volna, hogy jobban nyomuljak úgy érzem, persze ezt Ő tagadta később, de második randin én még nem vagyok teljesen felszabadult, hisz akkor látom életemben másodjára. A randi végén már éreztem, hogy nem biztos a dologban. Elmondtam neki, hogy komolyat szeretnék tőle.
Csevegésben is visszább vett, nem volt meg a hév. Ennek ellenére eljött a harmadik randira állatkertbe, úgy is, hogy neki is és nekem is 2 órát kell utaznunk Pestre.
Majd a végén közölte, hogy nem érzi a dolgot és, hogy ennyi. Pedig sütöttem neki sütit is. :) (Az egész beszélgetés közös témája a húsvéti sütögetéssel indult, neki is hobbija)
Aztán leírta, hogy nagyon jó volt minden, de hogy majd találok másik lányt, aki értékelni fogja az odaadásomat.
Megint túl jófiú voltam, ugye?
Nyomulni kellett volna a másodikon, akkor hátha nem néz egy pedáns jókisfiúnak?
Vagy szimplán tényleg csak nem jöttem be neki élőben. (De akkor nem jött volna el háromszor...)
Úgy érzem, mintha a lányokból nehezen váltanék ki komoly érzelmeket, pedig egyébként semmi baj nincs velem.
Poénból szoktam mondani, hogy a világ legjobb apája/férje lennék, csak addig el kéne jutni valakivel :D :D
28/F
1. Fordítva. Azért nem alakul ki vonzalom komolyabban, mert túl rendes. Persze van az a szint férfiban is, akinek mindegy a viselkedése, mert olyan jóképű, de az egy pár százalék, a legtöbb férfinak a külső mellett a viselkedése is számít abban, hogy vonzódni kezd-e hozzá a nő. Nyilván nem megy el vele a csaj sem háromszor is randizni, ha külsőre vagy ilyesmiben nem üti meg a kérdező a szintet.
Kérdező: Igen. Az első vagy második randin csókolózni érdemes már. És nem feltétlenül kirándulgatni, sétálni menni. Állatkert... - Oda a barátnőt kell már vinni. Hanem beülni egy csendes, kellemes beülős helyre és ott egymás mellett (!) (nem egymással szemben) beszélgetni. Aztán pár óra alatt kialakul a fizikai intimitás is ott, nem kell rámászni őrült módon egyből, de szépen kialakul lassan a beszélgetés közben. Vagyis próbálkozni kell, kezdeményezni kell, férfinak kell lenni, aztán a csaj majd eldönti, hogy bejön-e az összkép. De ebből lesz fizikai intimitás (ha lesz), nem abból, hogy sétáltok festői helyeken.
A sütisütés pedig no komment. Ezt a legtöbb nő férfiatlannak látja, ha egy férfi ismerkedéskor még neki süt sütit.
Ilyet sem mondunk csak úgy magunktól, hogy komoly kapcsolatot keresünk, csak ha esetleg kérdezi külön. Sok kis apróság összeáll egy nagy egész rosszá nálad.
Sejtettem. Köszi! Tanultam belőle. Bár ez személyiségből is adódik, ami nem egyik napról a másikra tud változni, de igyekszem.
Csak azt bánom, hogy pont vele csesztem el, pont egy ilyen nővel, akit elképzelnék magam mellé. De hát ez van...
Nehéz eltalálni mi a jó, mert nem minden nő egyforma.
Én speciál nem vetném meg az ilyen jellegű programokat első pár randi alatt sem.
De lehet van, aki tényleg kicsit privátabb dologra vágyna.
Viszont én nem hiszem hogy ilyen játszott közre, inkább valami nem tetszett benned neki. Lehet hogy valóban ez a túl "jófiús" színvonal, lehet túl visszafogott voltál. Huszon párévesen még nekem se jött ez be, most 30 felett meg már a rossz fiús pasik nem kellenének.
Szóval szerintem legközelebb legyél egy kicsit vagányabb és második randin, ha úgy érzed lesz harmadik is, egy csókkal bepróbálkozhatsz. :)
Jó hallani másik típusú véleményt is.
Na igen, sokszor én is így érzem, hogy nem a huszon párévesek fognak rám bukni.
Tuti túl visszafogott voltam, hisz alapból olyan vagyok, hát még egy ismeretlen lány társaságában egy olyan helyen, ahol nem fordulok meg minden nap. Persze megerőszakolni sem feltétlen jó magam, hogy olyan legyek, amilyen nem vagyok. Sok kicsi dolog miatt csesztem el. :( Amik amúgy piti dolgoknak tűnnek, de úgy tűnik az elején mégis fontosak.
Nekem ezeken akadt meg a szemem:
"Elmondtam neki, hogy komolyat szeretnék tőle." - első randin szerintem ez még túlzás.
"Pedig sütöttem neki sütit is. :)"- ez meg nem túl férfias, ne haragudj. Nem baj az, ha tudsz sütni, de második randira egyrészt túlzás, másrészt meg minek sütögetsz egy vadidegennek.
Szerintem nem egyezik a stílusotok. Te valószínűleg egy nyugodt, megfontolt, komoly srác vagy, a lány meg kicsit valami kalandosabbra vágyott. Ez nem azt jelenti, hogy neked kell változni, hanem azt ,hogy hozzád való lányt kell keresni.
7. "Ez nem azt jelenti, hogy neked kell változni, hanem azt ,hogy hozzád való lányt kell keresni."
Ez kb. azt jelenti, ahogy az 5-ös is megfogalmazta, hogy keressen 30 feletti nőket, akik már "rájöttek" nekik nem a rosszfiúk tetszenek. Értsd: Kikalandozták magukat és most már jó lesz az egyszerű pénztermelő jófiú, akit kontroll alatt lehet tartani. Tudom persze sok férfi ide alacsonyítja le magát, de a kérdezőnek nem feltétlenül muszáj.
A probléma az, hogy azt hiszed, hogy ez rólad szól. Pedig baromira nem. A nincs szikra, az egyenlő azzal, hogy "egy bizonyos érzelmet, impulzust vadászok, és nem állok le, amíg azt meg nem találom". Sok esetben ez a másikon múlik. Lehet, hogy jelenleg nem is alkalmas arra az érzelmi állapotra, amire vágyik. Sőt, a legtöbbször ez a helyzet, csak sokan nem ismerik fel, és vaktában próbálkoznak, kívülről várják, hogy fejben helyre billentsék őket.
Leírás alapján mindent jól csináltál, ne rágd magad ezen.
Második után mondtam ezt, nem az elsőn. De lehet, ez is túlzás volt.
A sütit a harmadikra vittem, de ezt se kellett volna ezek szerint. Bár az előző lány, akivel randiztam, az elsőre akart hozni sütit nekem :)
Az tény, hogy kalandosabbra vágyott, de a stílusunk szerintem egyezett volna.
A személyiségem sajnos olyan, hogy nem feltétlen elég nekem néhány alkalom egy idegennel, hogy őszintén megnyilvánuljak és addig görcsös az egész. Persze utána már nincs gond, de addig el kéne jutni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!