Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy mindketten egyszerre érzik meg a szikrát?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy rövid megbeszélésen, ahol az egyik tőlem pár évvel idősebb férfivel kellett beszélnem. A szikra teljesen váratlanul ért. Nagyon rég nem éreztem ilyet, pár másodperc után pillangók lettek a gyomromban. 25 éves vagyok, eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt, de az exem mellett sem éreztem hasonlót. Elvileg hamarosan ismét találkoznunk kell, viszont sajnos üzleti okok miatt.

Lehet, hogy a valóságban nincs jelentősége, de szerintetek ezt mindenképp csak az egyik fél érzi, vagy kölcsönös a szikra?

2021. jún. 16. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Létezik, ez egy energetikai folyamat.

Nekem olyan is volt, hogy volt köztünk mondjuk 300 km, de ha az én gyomrom bizsergett, akkor abban a pillanatban az övé is. Vagy például éreztem nagyon erősen, ha rám gondolt, vagy valami baja volt.

Az ilyen ritka kincs, érdemes megpróbálni.

2021. jún. 16. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Kölcsönös.

En egy nyomozoval voltam igy, hogy olyan hatással volt rám, hogy utána csekkoltam kint a névtáblajan is a nevét, teljesen megváltoztam tőle, előbujt belőlelm a nő, ő meg jelolt facen is ezután.

Aztán...rájöttem hogy ő nagyon is tudja magárol hogy vonzó, es mellesleg minden 2.nő odavan érte..es mindenki alá adja a lovat..

2021. jún. 16. 18:02
 3/7 A kérdező kommentje:
De én vagyok a nő, neki kell lépnie, nem? Ráadásul üzleti viszonyban vagyunk, ahol én vagyok a kiszolgáltatott fel, ha úgy tetszik. :(
2021. jún. 16. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Nő majd akkor leszel, ha tudod mit csinálj.:)

Nincs rá garancia, hogy ő is érezte, csupán lehetséges.

A nő csábít. Ha kell neked, csábítsd el.

2021. jún. 16. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Általában nem kölcsönös. Viszonzatlan.

De nem ebből kell kiindulni, szóval sugározd bátran magadból, érzékeltesd vele a vonzalmadat, hátha elkezd másképp gondolni rád.

2021. jún. 16. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Létezik bizony...

Pont ez volt a volt főnökömmel. Egyszerre jött a szikra, pedig elég sok körülmény szólt ellenünk.

Aztán lángra lobban a szikra.

2021. jún. 17. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én évekig éltem abban a hitben, hogy a szikra csak is egyszerre jöhet létre a két emberben.
2021. jún. 18. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!