Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy mindketten egyszerre érzik meg a szikrát?
Ma voltam egy rövid megbeszélésen, ahol az egyik tőlem pár évvel idősebb férfivel kellett beszélnem. A szikra teljesen váratlanul ért. Nagyon rég nem éreztem ilyet, pár másodperc után pillangók lettek a gyomromban. 25 éves vagyok, eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt, de az exem mellett sem éreztem hasonlót. Elvileg hamarosan ismét találkoznunk kell, viszont sajnos üzleti okok miatt.
Lehet, hogy a valóságban nincs jelentősége, de szerintetek ezt mindenképp csak az egyik fél érzi, vagy kölcsönös a szikra?
Létezik, ez egy energetikai folyamat.
Nekem olyan is volt, hogy volt köztünk mondjuk 300 km, de ha az én gyomrom bizsergett, akkor abban a pillanatban az övé is. Vagy például éreztem nagyon erősen, ha rám gondolt, vagy valami baja volt.
Az ilyen ritka kincs, érdemes megpróbálni.
Kölcsönös.
En egy nyomozoval voltam igy, hogy olyan hatással volt rám, hogy utána csekkoltam kint a névtáblajan is a nevét, teljesen megváltoztam tőle, előbujt belőlelm a nő, ő meg jelolt facen is ezután.
Aztán...rájöttem hogy ő nagyon is tudja magárol hogy vonzó, es mellesleg minden 2.nő odavan érte..es mindenki alá adja a lovat..
Nő majd akkor leszel, ha tudod mit csinálj.:)
Nincs rá garancia, hogy ő is érezte, csupán lehetséges.
A nő csábít. Ha kell neked, csábítsd el.
Általában nem kölcsönös. Viszonzatlan.
De nem ebből kell kiindulni, szóval sugározd bátran magadból, érzékeltesd vele a vonzalmadat, hátha elkezd másképp gondolni rád.
Létezik bizony...
Pont ez volt a volt főnökömmel. Egyszerre jött a szikra, pedig elég sok körülmény szólt ellenünk.
Aztán lángra lobban a szikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!