Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban igaz az az elgondolás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz az az elgondolás, miszerint általában a férfiak feleségnek rondább nőket választanak maguknak hosszútávra?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 14:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Manapsag mi denki szep embert szeretne , vagy legalabb olyant aki kulonlegesen nez ki.
2023. máj. 2. 15:18
 12/23 anonim ***** válasza:
33%

Ennek egyszerűen az az oka, hogy a csinos nők megtartásához kevés férfi elég magabiztos. Én csinos nő vagyok, mindig nagyon könnyen akad pasim, de jellemzően pont az ő komplexusaik miatt lesz vége a dolognak. Pl. legutóbbi barátomnak rendszeresen volt olyan álma, hogy egy másik pasival látott, aki azt mondta neki, hogy miért nem jött össze inkább egy csúnya nővel, azt meg tudná tartani. Ezeket az álmokat nyilván a valós félelmei generálták, pedig ő maga is jó pasi volt, de így is komplexusos. Ezért vesznek el inkább csúnyácskább nőket, mert azok mellett nincs megfelelési kényszerük.

2023. máj. 2. 15:22
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

12#

Ez is lehetséges ok és persze az is játszhat szerepet, hogy a feleség legyen hamvasabb, ne járjon benne annyi farok, ja és az, hogy azt hiszik, hogy a csúnyább nem fog félrelépni, mert eddig se (nagyon) kellett senkinek.

2023. máj. 2. 15:24
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
#13 igen, mondom, a saját komplexusaik miatt választják a csúnyát. Félnek attól, hogy meg lennének csalva, vagy hogy “úgyis talál jobbat”. Bár amúgy a külsőnek ehhez semmi köze, ronda emberek is lehetnek csalfák meg szépek is hűségesek.
2023. máj. 2. 15:27
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

14#

Én a kisebbségi érzést úgy értelmeztem, hogy ők nincsenek megelégedve önmagukkal valami miatt és azért lépnek félre csúnyább feleség mellet IS, de igazad van, a megfelelési kényszer is dominál rendesen.

2023. máj. 2. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha egy no meg akar csalni az meg is fog.. nehez dolog a bizalom de szerintem ha megbeszelunk valamit es egyenloen tartsuk hozza magunkat akkor szilard lesz.
2023. máj. 2. 16:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"ha depressziós lesz, akkor edzeni kezd. Így jön létre a nagy kontraszt a házasfelek között."

nagyon szép elmélet, viszont a statisztikai tény az, hogy minden életkorban a férfiak között nagyobb a túlsúlyosok aránya. Szóval ez a duci feleség vs. sportos fél kép igen messze áll a valóságtól!

2023. máj. 2. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

"Csinos nőkkel csak az ilyen sportos, maffiózó féle alakokat szoktam làtni. "

Elég torz képed lehet arról, hogy milyen az a "csinos nő".

2023. máj. 2. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
#18 sportosan formás, olyan arca van, amire jó ránézni (“szép”), igényes ápolt hosszú haj, csinos előnyös, nem kihívó öltözék. Ki szerint nem ez a csinos?
2023. máj. 2. 17:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden leírt jellemző igaz pl. rám is, és soha a büdös életben nem álltam le maffiozó féle alakokkal.
2023. máj. 2. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!