Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz az az elgondolás, miszerint általában a férfiak feleségnek rondább nőket választanak maguknak hosszútávra?
Ennek egyszerűen az az oka, hogy a csinos nők megtartásához kevés férfi elég magabiztos. Én csinos nő vagyok, mindig nagyon könnyen akad pasim, de jellemzően pont az ő komplexusaik miatt lesz vége a dolognak. Pl. legutóbbi barátomnak rendszeresen volt olyan álma, hogy egy másik pasival látott, aki azt mondta neki, hogy miért nem jött össze inkább egy csúnya nővel, azt meg tudná tartani. Ezeket az álmokat nyilván a valós félelmei generálták, pedig ő maga is jó pasi volt, de így is komplexusos. Ezért vesznek el inkább csúnyácskább nőket, mert azok mellett nincs megfelelési kényszerük.
12#
Ez is lehetséges ok és persze az is játszhat szerepet, hogy a feleség legyen hamvasabb, ne járjon benne annyi farok, ja és az, hogy azt hiszik, hogy a csúnyább nem fog félrelépni, mert eddig se (nagyon) kellett senkinek.
14#
Én a kisebbségi érzést úgy értelmeztem, hogy ők nincsenek megelégedve önmagukkal valami miatt és azért lépnek félre csúnyább feleség mellet IS, de igazad van, a megfelelési kényszer is dominál rendesen.
"ha depressziós lesz, akkor edzeni kezd. Így jön létre a nagy kontraszt a házasfelek között."
nagyon szép elmélet, viszont a statisztikai tény az, hogy minden életkorban a férfiak között nagyobb a túlsúlyosok aránya. Szóval ez a duci feleség vs. sportos fél kép igen messze áll a valóságtól!
"Csinos nőkkel csak az ilyen sportos, maffiózó féle alakokat szoktam làtni. "
Elég torz képed lehet arról, hogy milyen az a "csinos nő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!