Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi, mi ebben az elgondolás?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki közeledni látszott a nőhöz, de mindketten foglaltak, a nő is nagyon kedveli őt, amit el is mond és erre hivatkozva háttérbe vonul a férfi elől. Aztán jön a kozeledek mégis, aztán távolságtartó vagyok, majd lezártnak gondolható a dolog, de valahogy mégsem az, mert egy örök mókuskerék. Elengednéd fejben, de mindig felbukkan, akkor a legkedvesebb és közeledő, majd összezavar újra, és amikor megint agyalni kezdek akkor megint távolságtartó, kimért, észre sem vesz kategória.

Valaki magyarázza el nekem mi ez ? Miért játszák ezt az emberek , mire jó?

2023. febr. 8. 13:51
1 2 3
 1/24 Hans Pötterman ***** válasza:
83%
Akarna de fosik lépni a komfortzónából
2023. febr. 8. 13:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Egotuning. Sokaknak van olyan akit simán felszedhetne de valojában nem akarja, de egotuningnak jó.

Egyeseknek ez növeli az önbizalmát hogy másoknak is kell.

2023. febr. 8. 13:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Sokkal jobb szenvedni.
 4/24 A kérdező kommentje:
2- marha jó.
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell fogadni a közeledését, aztán nem lesz mókuskerék sem. Itt a nő is hibás, aki 77x is visszaengedi az életébe a férfit. Az a férfi, aki meg akar egy nőt az hegyeket mozgat meg érte, ha kell. Lehet, hogy vonzalom van, de szerelem az nincs a pasi részéről.
2023. febr. 8. 14:00
 6/24 A kérdező kommentje:
Semmi nincs testileg, ez mind plátói vonal. Csak tudjátok ez az oda megyek mégis hozzád beszélgetni, kedves vagyok, stb, aztán hűvös, majd megint érdeklődő, úgy, hogy tudja jól, hogy hat rám és mégis csinálja.
2023. febr. 8. 14:06
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
toxikus, nem akar teged igazan, kulonben nem igy viselkednek, de jol esik neki, hogy ott tart teged a talonban, nehezebb idokre
2023. febr. 8. 14:11
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már leírták, egotuning. Valójában őt te pont nem érdekled, néha, néha mikor épp szüksége van rá, vagy ideje, vagy épp talán jókedve, akkor észre vesz, beszélget, amivel a saját egoját növeli. Azt pedig lehet, hogy észre sem veszi, hogy ez hogyan hat rád, mert pl. kedves, ártatlan kis beszélgetésnek gondolja, mivel mind a ketten foglaltak vagytok és ugyanezt feltételezi rólad is. És ahogy ezt is leírták már előttem, egy pasi ha akar valamit, legalábbis nőt, akkor nem hűvős/érdeklődő, hanem CSAK érdeklődő.
2023. febr. 8. 14:17
 9/24 A kérdező kommentje:

Előzményt írtam. Közeledett, én lekoptattam, mégsem adta fel, aztán elég hülyén viselkedtem vele. Kerültem, menekültem....

És mostanra néha régi önmaga, néha rohadt hűvös. De miért nem kerül el?

2023. febr. 8. 14:23
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

Zárd ki az életedből!

Ha akarod, ki tudod!

2023. febr. 8. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!