Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy férfi, mi ebben az elgondolás?
Adott egy férfi, aki közeledni látszott a nőhöz, de mindketten foglaltak, a nő is nagyon kedveli őt, amit el is mond és erre hivatkozva háttérbe vonul a férfi elől. Aztán jön a kozeledek mégis, aztán távolságtartó vagyok, majd lezártnak gondolható a dolog, de valahogy mégsem az, mert egy örök mókuskerék. Elengednéd fejben, de mindig felbukkan, akkor a legkedvesebb és közeledő, majd összezavar újra, és amikor megint agyalni kezdek akkor megint távolságtartó, kimért, észre sem vesz kategória.
Valaki magyarázza el nekem mi ez ? Miért játszák ezt az emberek , mire jó?
Egotuning. Sokaknak van olyan akit simán felszedhetne de valojában nem akarja, de egotuningnak jó.
Egyeseknek ez növeli az önbizalmát hogy másoknak is kell.
Előzményt írtam. Közeledett, én lekoptattam, mégsem adta fel, aztán elég hülyén viselkedtem vele. Kerültem, menekültem....
És mostanra néha régi önmaga, néha rohadt hűvös. De miért nem kerül el?
Zárd ki az életedből!
Ha akarod, ki tudod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!