Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi, mi ebben az elgondolás?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki közeledni látszott a nőhöz, de mindketten foglaltak, a nő is nagyon kedveli őt, amit el is mond és erre hivatkozva háttérbe vonul a férfi elől. Aztán jön a kozeledek mégis, aztán távolságtartó vagyok, majd lezártnak gondolható a dolog, de valahogy mégsem az, mert egy örök mókuskerék. Elengednéd fejben, de mindig felbukkan, akkor a legkedvesebb és közeledő, majd összezavar újra, és amikor megint agyalni kezdek akkor megint távolságtartó, kimért, észre sem vesz kategória.

Valaki magyarázza el nekem mi ez ? Miért játszák ezt az emberek , mire jó?

2023. febr. 8. 13:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem túl sokat látsz a dolog mögé.Biztosan tetszel neki,esetleg vonzódik is hozzád,de ebben nincs semmi több.Van egy élete,van párkapcsolata,ezeket nyilván nem adná fel egy flört miatt,legalábbis a viselkedése ezt sugallja.Neki talán ezek csak simán baráti jellegű csevegések,némi erotikus felhanggal,de az kizárt,hogy ezért bármit is kockáztasson.

Magyarul:esélyed nincs...

2023. febr. 8. 21:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is ez jutott eszembe, mert nekem is van ilyen kollegám, aki kb minden jófej nővel ilyen baráti, de mégis flörtölgetős kapcsolatban van. Azt is látom, hogy eltérően kezelik a nők. Én annak tartom, pami, flörtnek, néha, ha épp dumálunk, feldobjuk egymás perceit, unalom űzés ellen. Jó a személyisége, de nem barát, hisz ndm engem hív hétvégén bulikázni. Van, aki vihog, látszik, mennyire tetszik neki a csávó, van, akinek csak a szemén látom, hogy behúzta a flörtjével. Vigyázni kell, az ilyen ember azért ne rabolja el a szívedet. Persze a tiédet nem ismerem, de lehet, ő sdm csak veled csinálja.
2023. febr. 9. 05:45
 23/24 anonim ***** válasza:
34%

Amikor visszautasitotattad, hogy a párodat szereted, akkor gondolkodtál volna! Meg utána amikor hetekig semmibe vetted, kerülted, levegőnek nézted és emberszámba sem vetted! Mert féltél, féltél az egésztől és inkább kihátráltál....nem számított már neked a másik érzése!

Bezzeg, amikor közeledtél felé meg kerested a társaságát és adtad a "jeleid" akkor nagyon vagány lány voltál. A homokba dugod a fejed és nem mersz elé állni beszélni inkább hallgatsz! Éljed akkor a pároddal az életed, hiszen úgysem számít már neked semmi...nem a gyakorin kell picsognod hanem beszélni öszíntén a másikkal méghozzá kettőtőkről, nem a mi újság meg hasonló semmi jó pofizás!

2023. márc. 29. 09:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Noknel szoktam ezt latni , hogy a foglalt pasikhoz vonzodnak a szingli pasikkal meg csak jatszadoznak.
2023. ápr. 11. 03:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!