Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megérné bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné bele menni egy kapcsolatba, amiben én nem érzek semmit iránta?

Figyelt kérdés

Ő részéről megvan a vonzalom de én részemről nem.

Csak azért kérdezem,mert hallottam olyat,hogy valakinek úgy volt hogy ő sem volt igazán szerelmes eleinte a párjába, aztán ahogy telt múlt az idő,az lett.

Szóval szerintetek?

De mondom,nem érzek semmit.Ő viszont látom próbálkozik.

És már egy jó ideje amúgy sem volt senkim.

Szóval nem tudom

2023. ápr. 27. 10:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt mindenképpen mondd meg neki, hogy te csak baráti érzéseket érzel iránta, ha ennek ellenére elmegy veled egy-két helyre,hogy ne legyél egyedül, moziba,kirándulni stb., akkor csináljátok.
2023. ápr. 28. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!