Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megérné bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné bele menni egy kapcsolatba, amiben én nem érzek semmit iránta?

Figyelt kérdés

Ő részéről megvan a vonzalom de én részemről nem.

Csak azért kérdezem,mert hallottam olyat,hogy valakinek úgy volt hogy ő sem volt igazán szerelmes eleinte a párjába, aztán ahogy telt múlt az idő,az lett.

Szóval szerintetek?

De mondom,nem érzek semmit.Ő viszont látom próbálkozik.

És már egy jó ideje amúgy sem volt senkim.

Szóval nem tudom

2023. ápr. 27. 10:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ én nem voltam rózsaszín felhőködös szerelmes mikor összejöttem a férjemmel. A vonzalom meg volt és jókat tudtunk beszélgetni. De teljesen tudatosan láttam a dolgokat, inkább amolyan lesz ami lesz alapon azóta is boldogok vagyunk együtt van gyerek és közös ház. De ez tényleg lutri…
2023. ápr. 27. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a nő vagy a férfi ebben az esetben?
2023. ápr. 27. 11:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, szerintem idő pazarlás. Az első alkalommal ott fogod hagyni, amikor találsz valakit, aki tényleg bejön.
2023. ápr. 27. 11:39
 14/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem, magaddal cseszel ki
2023. ápr. 27. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
ÉS főleg a másikkal, akinek csak rabolod az idejét és összetöröd a szívét.
2023. ápr. 27. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Gonosz leszek: a korodtól is függ. 20-hoz közelebb azt mondom, hogy ne erőltesd, ha nincs vonzalom, csak kedveled. Egyszer jönni fog valaki, aki elveszi az eszed, és mindketten csak sérülni fogtok.

Ha közelebb vagy a 40-hez, akkor azt mondom, hogy ez még mindig jobb, mint amikor te vagy szerelmes, és a másik nem (annyira). Döntsd el, hogy egy ilyen kapcsolatban lennél-e boldogabb, vagy inkább vele. Idővel minden szerelem megszelídül, nem lesz már rózsaszín köd meg pillangók a gyomorban. De ha a szex működik és élvezed, akkor lehet ebből jó is.

2023. ápr. 27. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:
"Ha közelebb vagy a 40-hez, akkor azt mondom, hogy ez még mindig jobb, mint amikor te vagy szerelmes, és a másik nem (annyira)." - szerintem meg nem. Kínszenvedés egy olyan kapcsolatban lenni, amikor érzed, hogy nem ő az, akire vágysz. Én megutáltam az illetőt egy idő után, pedig nem ő tehetett róla. Legalábbis nekem.
2023. ápr. 27. 11:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes szerintem sem.

Én próbálkoztam így egy sráccal 2 hónapig, ez idő alatt talán 2-szer tudtam rávenni magam a szexre, de azt se szerettem, amikor csókolózni akart. (Persze ő meg állandóan azt akart, mintha megérezte volna, hogy nem kívánom...)

Az a rossz amúgy, hogy magad mellett a másikkal is kib*szol, (lehet ő meg halálosan szerelmes lesz beléd, aztán kva nagyot koppanna csak, amitől akár évekre kiesne a párkeresésből, ha lelkisebb alkat).

2023. ápr. 27. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:
18-maximálisan egyetértek.
2023. ápr. 27. 15:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak azért akarsz belemenni, mert rég nem volt senkid.

Inkább várj olyanra aki megfog.

2023. ápr. 28. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!