Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné bele menni egy kapcsolatba, amiben én nem érzek semmit iránta?
Ő részéről megvan a vonzalom de én részemről nem.
Csak azért kérdezem,mert hallottam olyat,hogy valakinek úgy volt hogy ő sem volt igazán szerelmes eleinte a párjába, aztán ahogy telt múlt az idő,az lett.
Szóval szerintetek?
De mondom,nem érzek semmit.Ő viszont látom próbálkozik.
És már egy jó ideje amúgy sem volt senkim.
Szóval nem tudom
Gonosz leszek: a korodtól is függ. 20-hoz közelebb azt mondom, hogy ne erőltesd, ha nincs vonzalom, csak kedveled. Egyszer jönni fog valaki, aki elveszi az eszed, és mindketten csak sérülni fogtok.
Ha közelebb vagy a 40-hez, akkor azt mondom, hogy ez még mindig jobb, mint amikor te vagy szerelmes, és a másik nem (annyira). Döntsd el, hogy egy ilyen kapcsolatban lennél-e boldogabb, vagy inkább vele. Idővel minden szerelem megszelídül, nem lesz már rózsaszín köd meg pillangók a gyomorban. De ha a szex működik és élvezed, akkor lehet ebből jó is.
Nem érdemes szerintem sem.
Én próbálkoztam így egy sráccal 2 hónapig, ez idő alatt talán 2-szer tudtam rávenni magam a szexre, de azt se szerettem, amikor csókolózni akart. (Persze ő meg állandóan azt akart, mintha megérezte volna, hogy nem kívánom...)
Az a rossz amúgy, hogy magad mellett a másikkal is kib*szol, (lehet ő meg halálosan szerelmes lesz beléd, aztán kva nagyot koppanna csak, amitől akár évekre kiesne a párkeresésből, ha lelkisebb alkat).
Szerintem csak azért akarsz belemenni, mert rég nem volt senkid.
Inkább várj olyanra aki megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!