Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné bele menni egy kapcsolatba, amiben én nem érzek semmit iránta?
Ő részéről megvan a vonzalom de én részemről nem.
Csak azért kérdezem,mert hallottam olyat,hogy valakinek úgy volt hogy ő sem volt igazán szerelmes eleinte a párjába, aztán ahogy telt múlt az idő,az lett.
Szóval szerintetek?
De mondom,nem érzek semmit.Ő viszont látom próbálkozik.
És már egy jó ideje amúgy sem volt senkim.
Szóval nem tudom
Semmi értelme.
Igen, "van olyan", hogy valaki később lesz szerelmes. Mondjuk száz esetből egyszer. De jellemzően az ilyen "kapcsolatoknak" csak kínlódás a vége, meg persze valamilyen szinten aljasság elhitetni a másikkal, hogy szereted.
Nulla szexuális vonzalommal nem ajánlom! Mert azért az el is kellene tudni "viselni", ha szexuálisan közeledik hozzád. És ha neked így nem jön be, akkor semmiképpen sem szabad belemenni.
A szerelem téma az más kérdés. Sokan vannak akik rögtön nem szerelmesek, csak fokozatosan alakul ki náluk a szerelem, de ott is megvan a kémia két fél között (vonzódnak egymáshoz).
Inkább ne, a végén csak megbántod az érzéseit.
Ne kezdj bele olyan kapcsolatba amit te nem akarsz igazán.
Értem
Köszönöm!
Megbántani semmiképpen nem akarom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!