Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki,hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Egy fiúval beszélgetek hónapok óta.Megbeszéltük,hogy barátok leszünk,mert most nem akar kapcsolatot.Én se akartam,viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz,flörtölgetünk,mindig megdicsér és áradozik rólam.
Egyre több érzésem van felé,és nagyon sokat gondolok rá,egyre mélyebbek az érzéseim felé.
Mondjam el neki?
2023. ápr. 27. 09:53
31/37 anonim válasza:
Kérdező, ez mi nálad? Hogy a fiú nyit feléd, érdeklődik, láthatóan többet is szeretne. Te meg vagy lerohannád az érzelmeiddel, de leginkább úgy tűnik, hogy inkább elmenekülnél. Ez nem jó, máskor is ennyire befeszülsz?
32/37 A kérdező kommentje:
Néha nagyon rideg is tud lenni,de utána meg jön azzal hogy többet is szeretne a jövőben tőlem.Most még nem,de a jövőben elképzelhető.
2023. ápr. 27. 13:37
33/37 anonim válasza:
Nekem ez így nagyon összezavaró. Biztos, hogy jó ez neked?
34/37 A kérdező kommentje:
Ezért akarom elmondani neki,hogy ez így nem tartható fent.
2023. ápr. 27. 13:57
35/37 anonim válasza:
Mondd el, hogy mit tapasztalsz vele kapcsolatban, mi zavar, igen.
36/37 anonim válasza:
Szerintem először próbálj meg lehiggadni egy kicsit. Úgy tűnik magadban már tisztáztad az érzéseidet,ami jó dolog.Tudod hogy mit szeretnél tőle.Ha nemtudsz várni tovább mert nyomja a szívedet az érzés, mondd el neki..addig úgy sem hagy békén a gondolat amíg meg nem teszed. Nem kell félned semmitől,hiszen emberből vagy..érzéseid vannak és a szív nem hezitál sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!