Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki,hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki,hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Egy fiúval beszélgetek hónapok óta.Megbeszéltük,hogy barátok leszünk,mert most nem akar kapcsolatot.Én se akartam,viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz,flörtölgetünk,mindig megdicsér és áradozik rólam.

Egyre több érzésem van felé,és nagyon sokat gondolok rá,egyre mélyebbek az érzéseim felé.

Mondjam el neki?

2023. ápr. 27. 09:53
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom őszintén megmondani,egyszer olyan megbízható és érezteti hogy szeret,utána meg távolságtartó velem.
2023. ápr. 27. 12:07
 22/37 anonim ***** válasza:
És hány évesek vagytok?
2023. ápr. 27. 12:08
 23/37 A kérdező kommentje:
Ő 26,én 23
2023. ápr. 27. 12:11
 24/37 anonim ***** válasza:
A veszekedés nem jó indítás, ha szereted. Türelmesnek kellene lenned inkább, mint ennyire félni.
2023. ápr. 27. 12:12
 25/37 anonim ***** válasza:
26 éves fiú?
2023. ápr. 27. 12:15
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért veszekszem,talán azért mert vegye észre hogy érzek valamit
2023. ápr. 27. 12:19
 27/37 anonim ***** válasza:

Ne veszekedj, inkább üljetek le beszélni egymással.

Én se azt mondom rohand le őt, de ha nem nyitsz felé, lehet ő sem fog és akkor sosem tudjátok meg mi lett volna ha..

2023. ápr. 27. 12:23
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább tényleg mondd el :D Amúgy a veszekedésből nem a szerelemre fog asszociálni. Vigyázz ezzel, mert elüldözöd magadtól.
2023. ápr. 27. 12:23
 29/37 A kérdező kommentje:
Félek hogy már nem lehet megmenteni ezt az egészet,beleszerettem… félek hogy talál valaki mást.
2023. ápr. 27. 12:26
 30/37 anonim ***** válasza:
33%
Én pont mostanság beszélek vele 😕 siess vagy az enyém lesz
2023. ápr. 27. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.