Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki, hogy kedvelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy kedvelem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok ő 22 fiú egy biológia órára járunk, ami külön biosz és fizetünk érte(ez is szempont).

Vannak jelek, mindig hazavisz, vagy legalább felajánlja (este 10kor van vége az órának), elkapom, hogy engem néz, vagy direkt nekem mond dolgokat az egész csoport előtt. De lehet, hogy szimplán kedves.

Chaten nem beszélgetünk, csak néha technikai dolgokat.

Az a baj, hogy ha lépek és elhívom moziba vagy valami xd és nem érez úgy irántam, akkor még nézhetjük egymást jó sok ideig. Nem szeretném, ha kellemetlen lenne neki, de nem tudok másra koncentrálni.

Válaszokat köszönöm!

2023. márc. 27. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha normális srác, akkor örülne.
2023. márc. 27. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Fogadd el, hogy hazavigyen, és várd meg, hogy ő kezdeményezzen. Ha akar, fog.
2023. márc. 27. 08:48
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Rossz kategóriába írtál! Ez a "FELNŐTT párkapcsolatok"!
2023. márc. 27. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tehetsz bátorító gesztusokat, nem feltétlenül szavakkal kell beszélni.

De elmondhatod, hogy olyan jó dolgokat mond, erre lehet, hogy ő is mond neked valami pozitívat.

és akkor szemezhetsz vele, vagy akármi. A kocsiban is beszélgethettek még, nem kell azonnal kiszállnod, hacsak nem köszön el tőled.

2023. márc. 27. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék semmit, csak jelezném, ha tetszel neki el fog hívni ő.
2023. márc. 31. 18:17
 6/11 Senior Séf ***** válasza:
32%
Elmondhatod, ha nem félsz, hogy elterjed a híred.
2023. ápr. 3. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát azért vmi kis női praktikát tuti bevetnék.. leejteni vmit és ha segít felvenni, hozzáérni.. vmi ilyesmi.. direkt jól közel menni hozzá..stb..
2023. máj. 24. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és ne mond el, hagyd meg férfinek.. hódítsa meg a szive hölgyét...
2023. máj. 24. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Végre értelmes válaszok:

Én sem mondanám el így, megölnéd ezt a kis izgalmat, amit az elején a bizonytalanság ad. Meg hadd lepje meg ő, sokkal jobb lesz.

Szóval ne elmond, hanem éreztesd vele, hogy tetszik neked.

2023. máj. 24. 19:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem szeretném elrontani azóta beszéltünk meg randit:)
2023. máj. 25. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.