Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy NE tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy NE tetszen a nálam 10+ évvel idősebb főnököm?

Figyelt kérdés
20 vagyok(L) ő meg(F)kb úgy 31-2 lehet nagyon elkezdett megtetszeni nincs is senkije de én 100%, hogy soha nem jönnék szóba nála(nem vagyok az esete de ez biztos). Tanácsokat kérnék ahhoz, hogy elfelejtsem és ne gondoljak rá másképp, néha túl közvetlen és szórakozott. A szemelyisége fogott meg de nem szeretnék belebukni és nem hiányzik az életemből most egy szerelmi csalódás.

jan. 27. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mondj fel.
jan. 27. 23:03
 2/7 Floraa4 válasza:
66%
honnan tudod hogy nm vagy az esete? ezt igy elhataroztad vagy mondta hogy az olyanok mint te nem jon be neki
jan. 27. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Húszévesek ne a tini kategóriába írjanak már, rohadt idegesítő!
tegnapelőtt 02:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nehéz ilyenkor, ugyanis az érzéseidet nyilván nem te irányítod. Kezdésnek semmiképp ne fantáziálgass róla, ne képzelj el fejben semmit vele, ne legyenek "forgatókönyvek". Ha már lett volna ilyen, akkor ezt hagyd abba. Második lépésként pedig próbálj ismerkedni másokkal, légy nyitott mások közeledésére, és jó esetben találsz valakit, aki elfeledteti veled őt. Ha ez nem válna be, akkor próbálj meg a negatív tulajdonságaira koncentrálni, gondolj bele, hogy milyen okok miatt nem működne köztetek a dolog, mik azok, amiket nem tudnál tőle elviselni.
tegnapelőtt 02:27
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
24%

Ha màr a crush szócska megjelent, akkor szerintem mindegy.

Rà dörzsölöd a kagylócskàdat, nem?

tegnapelőtt 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
A legjobb megoldás ha felmondasz.
tegnapelőtt 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Mert nem az egyik csoro munkatarsad kezdett el tetszeni, miert egybol a fonok mindenhol? Ahova be kerul egy fiatal lany erdekes mindig a fonok tetszik meg mindenkinek.. pedig a legtobb helyen nem jokepuek ezek.. nagy hasuk van , torpek, meg meg kopaszok is.
tegnapelőtt 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!