Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elég korai fázisában vagyunk még, a magam részéről én esküvőt nem szeretnék. Hatalmas negatív red flageket vettem észre magamon,hogy a rosszabbik irányba változtam amióta vele vagyok. Ezt a barátom hozza ki belőlem, vagy más lehet az ok?
Először is küldök egy nagy ölelést!
Ha anyagilag meg tudod oldani egyedül, akkor hagyd el.
Érdemes hallgatni a testünk-lelkünk jelzéseire.
Engem a párom feldob, inspirál, mióta együtt vagyunk csupa boldogság az élet. Ne hagyd tönkretenni az életed!
Azon kéne gondolkodnod, mindez mikor és milyen tünetekkel kezdődött. Így lehetne behatárolni, hogy a barátodhoz köthető-e vagy sem.
Ha jól értem pl. közös házat vettetek, amit fel kéne újítani, de pénz hiányában nem tudjátok.
A közös ház valóban közös döntés volt? Egyáltalán mindketten össze akartatok költözni? Mindketten EZT a házat akartátok megvenni? Nem lehet, hogy egyikőtök akart valamit, a másik meg a békesség kedvéért belement?
Biztos, hogy jó ötlet volt közös ingatlant venni, amikor még a kapcsolat kezdeti szakaszában vagytok és csöppet sem biztos, hogy egymás mellett maradtok-e hosszú távon?
Szerintem egy önismereti, pszichológiai tanácsadást megérne a dolog. Te most magadat nem érted, ezért nem tudod, a barátoddal hányadán állsz.
Szóval csalódott vagy, hiányérzeted van, mert a másik nem váltotta be a reményeidet?
Csak tippelek, de marha jó lenne, ha lenne annyi önismereted meg szókincsed, hogy rájöjj mi a bajod. Ennyi infóval még egy szakember is csak tippelni tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!