Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kapcsolat elég korai fázisáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat elég korai fázisában vagyunk még, a magam részéről én esküvőt nem szeretnék. Hatalmas negatív red flageket vettem észre magamon,hogy a rosszabbik irányba változtam amióta vele vagyok. Ezt a barátom hozza ki belőlem, vagy más lehet az ok?

Figyelt kérdés
Minden nap majdnem rossz a kedvem,vagy váltakozó a hangulatom,de szívből nem tudok semmit értékelni, semmiben örömet lelni. A hideg ráz ki,amikor azt mondja,hogy valamit nem akar megcsinálni, vagy elhalasztja következő időpontra és soha nem is tér vissza rá. A hobbijaimmal már nem szeretek foglalkozni, ami korábban kedves volt nekem,most gyűlölöm. Nem érzem értelmét,hogy létezzem. Csapdában,mókuskerékben érzem magam,teperek teperek,de nem tudom mi hiányzik,min tudnék változtatni,hogy jó legyen. Ha mosolygom,nem szívből teszem,mert ott van mögötte valami fájdalom,valami kín is,amit észrevesznek rajtam az emberek. Változtam, a nagyon nem jó irányba úgy érzem. Sokszor bágyadt vagyok,álmos, fáradt, és veszekedés is sokkal hevesebb mint más pároknál. Állandóan sérelem dobálózás,személyeskedés oda-vissza alapon. A házat nem tudjuk újítani,mert kevés a pénz, viszont nagyon rosszul érzem magam benne. Üres volt a karácsony,üres az összes ünnep,de még a többi nap is. Ha valaminek örülök is,nem tart tovább pár óránál és kifújt. Mi történt velem? Nem érzem magam ide tartozónak,hogy közöttük lenne a helyem. Olyan,mintha még mindig kutatnék.Kutatnám a boldogságot, a valódi szerelmet, az élet értelmét de visszapottyanok a start mezőre.
tegnapelőtt 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Így elolvasva az egészet, én szerintem az a legjobb megoldás, ha szakítasz. Konkrétan nem vagy önmagad. Egy kapcsolatban ezt nem lenne szabad érezned. Még ha most nem is úgy látod, de hidd el, a legjobb megoldás az, hogyha elhagyod és keresel valaki olyat, akivel együtt lenni nem teher.
tegnapelőtt 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Először is küldök egy nagy ölelést!

Ha anyagilag meg tudod oldani egyedül, akkor hagyd el.

Érdemes hallgatni a testünk-lelkünk jelzéseire.

Engem a párom feldob, inspirál, mióta együtt vagyunk csupa boldogság az élet. Ne hagyd tönkretenni az életed!

tegnapelőtt 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek az őszinte véleményt,és az ölelést pedig külön is!
tegnapelőtt 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
Spirituális jellegű ébredésben vagy, és ez ezzel jár. Ez az egó feloldódásának tünetei. A fájdalom majd idővel békévé transzmutál. Ugyanezen menten/megyek keresztül én is, csak nekem nincs párkapcsolatom.
tegnapelőtt 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Azon kéne gondolkodnod, mindez mikor és milyen tünetekkel kezdődött. Így lehetne behatárolni, hogy a barátodhoz köthető-e vagy sem.

Ha jól értem pl. közös házat vettetek, amit fel kéne újítani, de pénz hiányában nem tudjátok.

A közös ház valóban közös döntés volt? Egyáltalán mindketten össze akartatok költözni? Mindketten EZT a házat akartátok megvenni? Nem lehet, hogy egyikőtök akart valamit, a másik meg a békesség kedvéért belement?

Biztos, hogy jó ötlet volt közös ingatlant venni, amikor még a kapcsolat kezdeti szakaszában vagytok és csöppet sem biztos, hogy egymás mellett maradtok-e hosszú távon?

Szerintem egy önismereti, pszichológiai tanácsadást megérne a dolog. Te most magadat nem érted, ezért nem tudod, a barátoddal hányadán állsz.

tegnapelőtt 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Szóval csalódott vagy, hiányérzeted van, mert a másik nem váltotta be a reményeidet?

Csak tippelek, de marha jó lenne, ha lenne annyi önismereted meg szókincsed, hogy rájöjj mi a bajod. Ennyi infóval még egy szakember is csak tippelni tud.

tegnapelőtt 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!