Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a (volt) kolléganőmbe, aki elment a cégtől, és elköltözött más városba. Mit tegyek? Elmondjam neki az érzéseimet vagy ne? Hogyan felejtsem őt el?
Eddig nem mertem elmondani, mert egy helyen dolgoztunk, most meg, hogy már elment, minek mondjam el...
Őrülten hiányzik. Majd' belepusztulok. Nagyon kötődöm hozzá.
Kölcsönös vonzalom van kettőnk között, szikrázik a levegő, ha egymás mellett vagyunk, de nem mertem eddig lépni, mert mi van, ha visszautasít, vagy ha összejövök vele, de aztán szakítunk, és akkor kínos lesz bemenni dolgozni. Rengeteget flörtölt velem, de nem voltam 100%-ig biztos, hogy szeretne tőlem valamit is.
Már késő. Tanulj az esetből, legközelebb ne félj kezdeményezni.
Egyébként volt már valaha párkapcsolatod? Ha igen, akkor az hogy kezdődött? A lánynak kellett téged felszednie?
4-es, nem azért ment el. Teljesen jóban voltunk, csak egy jobb munkalehetőség akadt neki, és elment. Nem mutattam ki neki, hogy tetszik, semleges próbáltam lenni. Inkább nekem az a bajom, hogy nem merem kimutatni az érzelmeimet.
5-ös. Jeleket már nem tudok neki adni, mert elment.
Most összejönnél vele? Mennyire költözött messzire?
Végülis még most is kezdeményezhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!