Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki,hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki,hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Egy fiúval beszélgetek hónapok óta.Megbeszéltük,hogy barátok leszünk,mert most nem akar kapcsolatot.Én se akartam,viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz,flörtölgetünk,mindig megdicsér és áradozik rólam.

Egyre több érzésem van felé,és nagyon sokat gondolok rá,egyre mélyebbek az érzéseim felé.

Mondjam el neki?

2023. ápr. 27. 09:53
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%
Nehogy
2023. ápr. 27. 10:02
 2/37 anonim ***** válasza:
51%
Semmiképpen sem. Ha megmondta, hogy barátkozni akar csak, akkor fogadd el. Ha megosztanád vele az érzéseid, nagyon valószínű, hogy csak kihasználna szexre és még nagyobb fájdalmat okozna.
2023. ápr. 27. 10:37
 3/37 A kérdező kommentje:
De el tudna velem kapcsolatot kepzelni
2023. ápr. 27. 10:40
 4/37 anonim ***** válasza:
75%
Mond el neki.Azóta már benne is változhattak az érzések. Ha meg nem, legalább ezt is tudod és nem ringatod magad semmibe.
2023. ápr. 27. 11:05
 5/37 anonim ***** válasza:
0%
Tinderen ismerted meg?
2023. ápr. 27. 11:16
 6/37 anonim ***** válasza:
90%
"Megbeszéltük,hogy barátok leszünk,mert most nem akar kapcsolatot" -most akkor mi van?
2023. ápr. 27. 11:20
 7/37 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan aztán ha a tested használja "el tudja képzelni a kapcsolatot veled" címszó alatt ne csodálkozz. Érthetetlenül forgatom a fejem, hogy miért a nők kezdeményeznek, amikor a férfi hogyha kellesz, akkor ő fog, elmondja korrektül, vagy hazudik, hogy mi a célja. Akár komolyan gondolja, viszont ha csak flörtöl, dicsér, akkor lazán veszi a dolgot, több mint barátság extrákkal nem szerepelnél nála. Te meg erre mondanád el, hogy többet érzel iránta? Hajrá, majd meglátod hogy ráfizetsz, inkább megkellene szakítani a "barátságot" vele ahelyett, hogy felkínálod magad az ezüst tálcán készségesen kénye kedvére.
2023. ápr. 27. 11:21
 8/37 A kérdező kommentje:
5: Nem,nem tinderről ismerem.
2023. ápr. 27. 11:34
 9/37 A kérdező kommentje:
6: Elvileg nem akar kapcsolatot mert az exével nemrég szakítottak.Meg én is pár hónapja szakítottam az exemmel. Megbeszéltük,hogy jelenleg ismerkedünk egymással,barátkozunk aztán örülne,ha később ebből kapcsolat lenne,mert sok a közös téma és jól érezzük egymással magunkat.Az elmúlt hetekben,napokban viszont már olyan kérdéseket tesz fel,hogy el tudnám-e vele képzelni a közös jövőt,meg milyen fajta barátnő lennék,és amikor megkérdeztem,hogy miért azt mondta,azért,mert a jövőben akár kapcsolatban is lehetnénk.
2023. ápr. 27. 11:37
 10/37 anonim ***** válasza:
85%
na, hát akkor meg ismerkedjetek. De nem kell egyből szerelmet vallani, Jézus! Tartsd ezt meg magadnak, ha már úgy érzed, kölcsönös.
2023. ápr. 27. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!