Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék mihamarabb túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék mihamarabb túl lenni rajta?

Figyelt kérdés

Viszonzatlan szerelem, nagyon fáj.

A pasi azt mondta hogy euforikusan érezte magát amikor velem volt, mégsem engem választ. Ahogy írja hogy barátkozzunk, olyan mintha tőrt forgatna a szívemben. Azt nem akarja hogy kilépjek az életéből, de kapcsolatra sem akar engem. Én meg nem tudok félig lenni valakivel. Sajnos akit mindennél jobban szeretek, azzal nem tudok barátkozni és végignézi ahogy összeházasodik majd és gyermeket vállal mással aki történetesen én is lehetnék

2023. ápr. 26. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul megdugott aztán lekoptatott, de közben mégis lebegtet kicsit hátha később újra meg akar dugni. 🤦
2023. ápr. 26. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a faszba. Ha tovább dugsz vele,neked lesz szar
2023. ápr. 26. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csakis úgy, hogy többször nem találkozol vele, nem írsz vele, mert csak ki fog használni, mint eddig tette. Hiába a szerelem, ha nem kölcsönös. Nem éri meg miatta szenvedni.
2023. ápr. 26. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Nyílt lapokkal játszik.A döntés a te kezedben van. Ha szenvedni akarsz, akkor hajrá barát zóna. Csak az a baj, hogy mivel szerelmes vagy, így nem tudod meg el hajtani sem... És akkor vesz elő amikor kedve tartja. Kitartást.
2023. ápr. 26. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Utáld meg. Drasztikusan hangzik, de engem ez segített tullepni az exeken. A rossz tulajdonsagaikra koncentráltam, megutaltam őket. Egy idő után nem is gondoltam már rájuk, és ez az utalat is atalakult kozombossegge.
2023. ápr. 26. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
Magyarul belepiszkitottal maskapcsolataba es meg te erzed megsertve magad.. hanynom kell! Kezd el templomba jarni ribi!
2023. ápr. 27. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!