Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor múlik már el ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik már el ez az egész szikra köztünk? Mit tehetek, hogy mihamarabb le zárjam?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 éve kezdődött az egész.. Egy egyszerű flört volt az egész, és ő belém szeretett! Én akkor akartam is meg nem is, szüleim se szívesen fogadták a helyzetet, tiltották ezt az egészet (kissé régi módi gondolkodásuk van) de akárhányszor találkoztunk olyan őszintén és tiszta szívből éreztette a szerelmét és tudatta velem, ami miatt bele szerettem végül.. Nekem akkor közbe lett egy kapcsolatom, ami miatt bosszúból ő is ki alakított egyet.. Én el hagytam érte a párom, és ő is értem, el jött hozzánk, meg kérni a kezem :) karácsonykor ráadásul :) de rá pár napra, kiderült, hogy terhes az exe.. Ki harcoltam, hogy vissza fogadja, és akkor azután 1 évig csak a harc ment bennem, hogy ne csábuljak el.. Most végre lett egy nagyon boldog kapcsolatom nagyon szeretem a párom, de akárhányszor meg látom a srácot, egyszerűen fáj a szívem.. És neki is.. Volt már, hogy sírt, térden állva vallott szerelmet! Érezzük mind a ketten mi a helyzet, de nem engedem, mert nem lehet! Családja van, és mellettük a helye!!!!
2018. jún. 30. 01:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. jún. 30. 01:08
 2/14 A kérdező kommentje:
25/24
2018. jún. 30. 01:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az aztán nagyon jó lesz a gyereknek,hogy olyan apuka mellett nö fel,aki nem akarta öt,anyut meg rohadtul nem szereti,csak kényszerböl van vele,miközben egy másik nön jár az esze. Gratulálok. Idióták...
2018. jún. 30. 02:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ügyesek vagytok, jól kitoltatok magatokkal. Van mind két részről szerelem, nagyon erős vonzalom, akkor hogy a fenébe lehet így megkutyulni a dolgokat?? Igazad van, párja meg a gyerek mellett a helye, ha téged akar, az egy kaki kapcsolat. Te is oda vagy érte, de azért mással dugatod magad. Nagy gratula hozzá. Jó lehet mindkettőtök kapcsolata, ha közben egymásra vágytok:)))
2018. jún. 30. 07:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a családja mellett a helye. Legfeljebb a gyerek mellett és ha téged szeret, akkor melletted. Manapság már frankón meg lehet oldani a kapcsolattartást, közös felügyeletet, stb. Nem kell elvennék másoktól. A gyerek fejlődésére óriási hatással van, hogy lát- e szeretet a szülei közt, vagy a szülei új kapcsolatában. Ez fogja meghatározni a későbbi viszonyát a férfi-női kapcsolatokhoz.

Hajrá!

2018. jún. 30. 07:17
 6/14 A kérdező kommentje:
A nőt kapásból ki se lehet dobni onnan! Ha ki tudják dobni, másnap már ott ül megint! Szóval nehogy már én legyek az idióta barom. Úgy harcoltam ki hogy vissza fogadja, hogy nem engedtem onnan el költözni, és ide de engedtem. Csak nem én akarom el venni a gyerekétől! Márpedig ő miattam akarja ott hagyni őket, és én nem tudnék így tükörbe nézni! Jobb ez így, csak amint találkozunk, már vigyorog ő is és csillog a szeme.. És önmagunk lehetünk egymás mellett.. 20 éve ismerjük egymást nehéz is lenne meg játszani.. Na mindegy felejteni akarom.. Mer így nem jó.. Ha más miatt el hagyná, akkor esetleg de csak pár hónap elteltével akkor is..
2018. jún. 30. 08:55
 7/14 anonim ***** válasza:
További jó szenvedést.
2018. jún. 30. 09:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Jól van :)
2018. jún. 30. 12:15
 9/14 Izabella220 ***** válasza:
Egy gyerek nem tart össze egy kapcsolatot.Abban viszont egyet értek hogy én sem tudnám felhőtlen boldogsággal megélni azzal a tudattal,hogy egy másik lány meg kerekedő pocakkal az ő babáját hordja.Úgyh kérdező igazad van.Lehet most is rossz,de ha vele élnél sokat szenvednél ezek miatt.
2018. júl. 1. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Amúgy az egészért a szüleid a felelősek. Miért kell tiltani a kapcsolatot. csak úgy. Mert.

nem baj, ha közben életek mennek tönkre. Gratulálok.

Amúgy szerintem amikor kiderült, h a nő terhes, szerintem nem kellett volna visszaküldened. Mert mire kiderült, addigra ő már téged választott, addigra már elváltak útjaik a nővel. Vállalhatta volna a felelősséget, úgy is, h veled marad. Nem egyszerű helyzet, de a nő is tehet róla, ha becsúszik a gyerek egy friss kapcsolatba.

És szerintem még nem késő, annyi ilyen van. Úgysem lesz neki nyugta, mert bosszúból választotta a nőt, nem szereti. A helyedben én engednék az érzelmeimnek és kész. Attól még a gyerekét segíthet felnevelni ugyanúgy.

2018. júl. 2. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!