Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik már el ez az egész szikra köztünk? Mit tehetek, hogy mihamarabb le zárjam?
Te beleszerettél , de mégis lett közben egy kapcsolatod
Tehat megcsaltad . Milyen szeretet volt ez ?
Most meg kell vissza a játék
Honnan tudod te olyan biztosan , h azt a kapcsolatat akkor kezdte amikor te gondolod es bosszúból ?
Kicsit túl nagy az önerzeted , nem letezik h túl sokat latsz magad körul ?
Azert nem olyan gyakori hogy egy kétnapos kapcsolatból gyereket vállalnak
11-es nem utána lett kapcsolatom, hanem előtte. És mikor ki alakult a kapcsolatom és láttam hogy kap ettől idegbajt és hogy szinte már zaklatta a párom, hogy szálljon ki az életemből, akkor kezdtem el húzni felé, mert akkor döbbentem rá, hogy igazán szeret.. És ha olvasod is amit írok, nem akarok játszani vele. Csak azt akarom múljon el. Igazából most is csak annyit üzenetem,hogy beszélni akarok majd vele a napokban, ma már itt volt.. Mivel nemrég neki akart menni a páromnak.
12-es miután a testvére aki legjobb bnőm, és ő maga is meg mondta, légyszíves had írjam már ezt.. És nehéz úgy gyereket el vetetni, ha 13 hetesen köpik a szemedbe... Különben az lett volna, ha lehetett volna, mert ő nem akarta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!