Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a “sok” partner szám?
Akikkel együtt volt valaki?
Szerintetek mikortól lesz ribi valaki(legyen az férfi vagy nő), a partnerek számától, vagy ha kapcsolatban élő emberrel volt együtt? Ha esetleg ő maga megy félre?
Előre tisztázzátok ki hány db partnerrel volt, hány db hosszútávú, hány rövid és hány kaland? És ha ez x, akkor még alkalmas kapcsolatra, ha x + 1, akkor már kiesett, már fennakad a szűrőn?
Ez az önbevallás kötelező? Férfi és nő részére is?
Csak hogy tudjam.
Én úgy gondolom, hogy nem mindegy az együtt töltött idő hossza sem. Persze, attól, hogy valami hosszú még lehet szar, de most ne ilyen értelembe vegyük.
Tehát teszem azt, ha valakinek mindig 3-4 éves kapcsolatai voltak, akkor nem lenne sok, ha 40 éves korára lett volna 7-8 kapcsolata.
Ha viszont egy 25 évesnek volt ennyi kapcsolata, legyen akár fiú vagy lány, kicsit gyanús.
Természetesen ettől a 40 évesnél is tudna gyanús lenni, hogy vajon nem tanul az előző esetekből vagy miért nem tudott senkivel sem megállapodni... de én ebből a szempontból lehet, hogy túl konzervatív vagyok és emiatt nem tudom olyan jó szívvel elnézni a kalandokat.
Egyébként a ribi jelzőt én nem használnám feltétlenül, nem látom értelmét. Inkább csak nem feltétlenül lenne gusztusom bárkihez. Például ha egy 30-as férfi már 20 nővel csinálta, de akár "csak" 15-el akkor azzal én már nem kezdenék ki.
Nők esetében... férfiak döntsenek. Sokak fel vannak háborodva, hogy nő és férfi esetében a szexpartner és társ-partner szám kettős mércén alakul. Én ebbe nem mennék bele, mert nyilván nekem nő nem potenciális partner, így ilyenbe nem gondolkodtam.
Mindezen túl, hangsúlyozom: ez az én véleményem. Számomra mindegy, hogy prűdnek vagy konzervatívnak titulál-e egy anoním besértődött pasi, de az én dolgom, hogy kivel osztom meg az ágyam és biztosra állítom, hogy 10 fölötti számmal rendelkező pasi nem lenne kedvemre.
1. Én nem csinálok ilyet, egyik páromról se tudtam, hány nővel volt. Nem kötelező, én se szeretném ha erről faggatnának, mert úgy érzem nekem sok volt, ezért tettem fel a kérdést.
2. Köszönöm a választ, hasonlóan gondolom.
3. Köszönöm neked is a részletes választ.
Ez szerintem nagyon szubjektív.
Nekem volt össz 2 kapcsolatom, és semmi más. Tehát nálam a többség "ribibb", nekem nehéz felfogni, hogy tudnak az emberek csak úgy szexelni, DE nem nézek le senkit miatta, nyilvánvalóan velem van a gebasz, hisz a többség tud.
Úgyhogy ez nálam nem "ribiszám", inkább olyan... ha találkozom egy férfival, aki 100 nővel szexelt, szerintem mondhatom azt, hogy nem fogunk sem felfogásban, sem szexuálisan összeilleni.
Mindenki menjen és szexeljen amennyit akar, nincs felső korlát. Nem ettől lesz valaki ribi.
Gyöpös és káros hozzáállás ez amit most tanúsítasz.
Én csak érdeklődtem, ki hogy gondolja
Köszi mindenkinek
A ribi az, aki mindenkivel lefekszik… kivéve veled.
Ergo ez egy teljesen felesleges és buta szó, amivel olyankor szoktak dobálózni, amikor frusztráltak, és nem tudják máshogy levezetni a feszültségüket.
Pl. Nagyon tetszik valaki, és frusztrál, hogy nem kellek neki, aztán együtt látom másokkal? Ahelyett, hogy beletörődnék a visszautasításba, azt mondom, “ribi”.
Megcsalt a barátnőm, aminek ezer meg egy oka lehet - ahelyett, hogy belátnám, hogy problémák voltak a kapcsolatunkban, a nőnek gyerekkori traumák miatt kötődési problémái vannak, ezért képtelen hűséges maradni hosszútàvon, a problémákat pedig nem tudja normálisan lekommunikálni - annyit mondok, hogy “ribi”. (Ez nyilván a düh és a megbántottság levezetése.)
Egy nőnek sok partnere van, nekem nem jött össze ennyi? Ribi. Egy nőnek sok partnere van, de én nagyon monogám és romantikus típus vagyok, mégis beleszerettem, és most nem tudom elfogadni, hogy nem vagyunk egymáshoz valók? Ribi.
Nőktől: Ezzel a nővel csalt meg a pasim, de annyira szerelmes vagyok a pasiba, hogy mindenhogy próbálom levenni róla a felelősséget, és mást hibáztatni, hogy ne kelljen elveszítenem? A nő a hibás, mert ribi.
Stbstb. Ennek semmi köze a partnerek számához. Olyan partnert kell keresni, akivel hasonlóak az igényeink. Persze ha valaki nagyon nem tus hűséges maradni, mégis azt hazudja a másiknak, hogy “monogám”, az gerinctelenség. De akkor sincs olyan, hogy “ribi”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!