Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondta, hogy szeret, de azóta távolság tartóbb. Szerintetek miért ?
Figyelt kérdés
Előző héten kimondta, hogy szeret, aznap amúgy többször is. Ő volt az első, aki kimondta kettőnk közül, de azóta nem ismételte meg, meg akkor sem, mikor én mondtam neki. Sőt, múltkor annyit mondott h tényleg kedvel … én nem értem, szerintetek miért lehet?
Az első kimondását sem erőltettem, de azóta tavolsagtartobb, és ezt nem tudom hova tenni.
24/L
2023. ápr. 10. 22:09
1/4 anonim válasza:
Fellángolás, maga sem tudja mit érez, hülyít.
2/4 anonim válasza:
Nem gondolta komolyan irántad a szeretetét, és most meg van lepődve, hogy te viszont komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!