Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van értelme belemenni egy ilyen kapcsolatba?
Nagyon megkedveltem egy srácot, bele is szerettem, azt nem tudom hogy ő hogy érez
De nálam nagyon nagy szó mert nem vagyok egy szerelmes típus. Az egyetlen probléma hogy messze kerül tőlem, ráadásul egy olyan helyre megy 1 évre ahonnan nem jöhet ki és még telefon sem lehet nála. Néha el tudnék menni meglátogatni, de attól tartok ez nem lesz elég. Persze beszéljük hogyha kijön akkor mindent ott folytatunk ahol abbahagytuk. De mivan ha azon a helyen megismer valakit akibe beleszeret..
Nem tudom mi tévő legyek. Lehet még most el kéne menekülnöm, de már késő
"ráadásul egy olyan helyre megy 1 évre ahonnan nem jöhet ki és még telefon sem lehet nála."
Szóval gondolod, hogy a börtönben megismer majd valakit akibe beleszeret?
Vicces kis troll vagy te.
Nem értem, ha még nem is tudod, hogy ő szerelmes e, minek kattogsz helyette is?
Először talán ő valljon színt, mutassa ki, hogy Neki Te Kellesz, mindent megtenne érted, aztán szövögesd a terveket, nem?? De hát láthatóan nem hogy mindent nem tenne meg érted, de még a kellő fizikai, érzelmi kontaktust se tudná megadni! Azt meg, hogy akarja-e nem is tudjuk! De ha ő döntött arról a távozásról, akkor vedd már úgy, hogy nem is akarja. Most komolyan, mazochista gondolatokat dédelgetsz. Te ezt élvezed?
Pszichiátriára
Ez nem kapcsolat, csak te ígérted neki, hogy megvárod.
De akkor miért kérdezel minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!