Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belemenni olyan kapcsolatba ahol a nő nem akar gyereket de én igen?
Egy jól sikerült első randi után kijelentette a lány, hogy ő nem akar gyereket. Ez hirtelen rosszúl esett de értékelem, hogy már az elején elmondta.
A lányról azt kell tudni, hogy 29 éves, karrierista. Azzal nincs gondom, hogy a munkájának él de én 32 éves vagyok, szeretnék gyereket a jövőben. Gondolom ebben a korban már tudja, hogy mit szeretne az élettől, kicsi az esélye, hogy meggondolná magát.
Holnap szeretnék beszélni vele és elmondani mit érzek. Úgy érzem, hogy csak magamat ámítom ha belemennék egy ilyen kapcsolatba.
Engedd el! A legalapvetőbb ponton nem egyeztek.
Mint nőt, ezer ilyet találsz.
De aki feleségnek, anyának is alkalmas, azt meg kell találnod.
Én azért megdugnám, utána szakítanék. Ha szaporodni nem.akar, akkor szexre kell a férfi. Rakd meg, utána dobd.
F, 42, apa
Köszi a válaszokat.
Dehogy dugom meg. Még a végén beleszeretek és pár perc élvezetért szenvedek majd pár hónapot.
Mindig arra vágyunk ami nincs. Ha majd öregen ezzel a lánnyal nyugiban lennék állandóan arra gondolnék, hogy milyen jó lenne ha lennének unokák.
A kapcsolat elején tuti jól érezném magam de amint elmúlik a rózsaszin felhő az ilyen különbségek csak konfliktushoz vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!