Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belemenni olyan kapcsolatba ahol a nő nem akar gyereket de én igen?
Figyelt kérdés
Egy jól sikerült első randi után kijelentette a lány, hogy ő nem akar gyereket. Ez hirtelen rosszúl esett de értékelem, hogy már az elején elmondta.
A lányról azt kell tudni, hogy 29 éves, karrierista. Azzal nincs gondom, hogy a munkájának él de én 32 éves vagyok, szeretnék gyereket a jövőben. Gondolom ebben a korban már tudja, hogy mit szeretne az élettől, kicsi az esélye, hogy meggondolná magát.
Holnap szeretnék beszélni vele és elmondani mit érzek. Úgy érzem, hogy csak magamat ámítom ha belemennék egy ilyen kapcsolatba.
2022. máj. 17. 21:51
11/14 anonim válasza:
"Mindig arra vágyunk ami nincs."
Aki nem tudja, mit akar, az talán.
12/14 anonim válasza:
Ja, pár töltetet eressz bele gumi nélkül aztán aggódjon ő a többi miatt te meg keress mást...
13/14 anonim válasza:
29 az idősödő egy 32 éveshez?? Hány évessel randizzon, 17?
14/14 A kérdező kommentje:
Egy 30 körüli nő már tudja mit akar ezért keresek párt ebben a korosztályban. Ez a dugjunk oszt majd alakul kapcsolat nekem nem kell. Az gyerekes.
2022. máj. 18. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!