Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme belemenni egy szexuális kalandba ha komoly kapcsolatban vagytok?
Értelme nincs, ha szereted és tiszteled a párod.
Esetedben van, mert a kérdésből arra következtetek, hogy nálatok egyik sincs.
Az megint más kérdés, hogy a kapcsolatban lévő másik mennyire gondolkodik erről szabadelvűen. Lehet megkönnyebülne, hogy ő is kalandozhat végre szabadon.
Ez az hogy csak mondják! De mikkor visszafelé csinálják ugyan ezt akkor nem is olyan jó érzés mi? Csak gondold végig mit fog érezni a párod. Ha már ilyen gondolatok vannak nálad jobb is ha ott hagyod szegényt.
Nagyon neméri meg hidd el nekem... Én is volttam már mindkét oldalon. A boldogságot neméri meg eldobni. Azt, amit most kapom a barátnőmtől, soha semmiért/senkiért sem adnám fel. 22F
Minek kéne tapasztalatot szerezni egy olyan egyénnel kapcsolatban, akivel csak "kaland" lenne? Mármint érted, vele lefekszel, abból SEMMI általánosat nem fogsz tanulni, maximum azt, hogy NEKI mi a jó.
Attól meg, hogy "ő is megvolt 1szer" miben, miért lenne több az életed?
Nem költői kérdések, tényleg kíváncsi vagyok ezekre.
Szerintem is mindegy mit csinálunk, amíg nem ártunk másoknak vele... de itt a bökkenő! Hogy itt van akinek elvehetjük a hitét, az önbizalmát. Magunkat ledegradálhatjuk, közönséges állattá...
Amikor megcsaltak engem tudjátok mi volt a legrosszabb, mi fájt a legjobban?
Hogy a páromat piedesztára emeltem. Ő magasabb szinten állt minden halandó fölött. Imádtam, bálványoztam, különbnek gondoltam mindenkinél... és aztán kiderült, hogy nem az ég küldte hozzám, nem ragyog és nincsenek szárnyai. Ugyanabból a sárból gyúrták őt is mint a lenti alkoholista bácsit.
Rossz volt erre ébredni és ezzel szembesülni. Bármi rossz is volt, mindig tartotta a lelket bennem, hogy az én párom nem. De aztán igen... és én elvesztettem a kapaszkodót. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!