Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élünk párommal, ő mégis kételkedik a szerelemben. Miért van ez?
A sztori onnan indul hogy régen (kb 6eve) volt egy nagy szerelme. Nagyon szerelmes volt bele de a tavolsag miatt szet mentek. Ezt akkor o nagyon nehezen dolgozta fel depresszios is volt es a kovetkezo kapcsolataban is az elozo nore gondolt.. Aztan evekkel kesobb fel akarta ujbol keresni azt a not de mar csaladja volt igy vegleg el elengedte
Mi most tobb mint egy eve jarunk, ossze is koltoztunk, szeretjuk egymast boldogok vagyunk minden jo. Megis ha beszelgetunk ilyen dolgokrol akkor kiderul hogy o nem szeret engem ugy, olyan melyen mint en ot. Es o azt a nagy szerelmet azt az erzest hianyolja a kapcsolatunkbol mint amit akkor azzal a novel at elt.
Es emiatt lassan is halad a kapcsolatunk, minden szintlepestol fel es bizonytalan. Osszekoltozni is en akartam jobban aztan most belatja hogy milyen jo hogy igy dontottunk es nem banja de ha meg kell lepni egy ilyet akkor megis fel... Tanacstalan vagyok hiszen tenyleg nagyon jol erezzuk magunkat egyutt es van kemia van szerelem en tokeletesnek erzem es olyan mintha o meg nem hagyna kiteljesedni az erzeseit mert arra az evekkel ezelotti kapcsolatara gondol. (nem a nore hanem arra az erzesre amit nala erzett) nemtudom ez a nagy szerelem ez nalunk sosem alakulhat ki?
Dehogy jutsz el, most sem tudsz, miben lenne később más?
De legalább akkor azt fogalmazd meg magadban, hogy mennyi időt adsz a dolognak.
Éveket semmiképpen, max egy hónap és kész. Aki akar, ennyi idő alatt bőven változtat, ha meg nem, akkor tíz ev alatt sem fog.
Arra nem gondoltál,hogy esetleg szüz volt e a volt csaja amikor meg ismerkeddtek??
Te meg nem??
Egyebkent ajanlom ezt mindenkinek akit erdekelnek ilyen jellegu temak, nekem sokszor segitenek ezek es valoban hasznos dolgokat ovasni itt:)
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom,majd egyszer mar tobb mint fel ev utan elmondta,hogy nem sikerult elfelejtetnem a volt baratnojet.Meglepett a dolog,mert azt hittem minden rendben.
Tobbszor lelkiztunk ezen,aztan mar mikor szinte ket eve voltunk egyutt szakitott velem.Ugyanez volt az indok ,hogy nem szerelmes belem ugy igazabol.Rogton osszejott valakivel mar csaladjuk van.
En sajat tapasztalatombol mondom,hogy nem hiszem,hogy ha lelkizel,megbeszeled vele is melyebben beled szeret.Ez ami koztetetk van nem az a szerelem ,amit o keres.
Amugy belegondolva pl ezt az exemet is szeretem,mint ember,de szerelemmel nem eszem agaban sem lenne massal lenni ,mint a jelenlegi parom.Gondolom neked sem,de azt lasd be,hogy o inkabb lenne az exevel ,mint veled.
Nem vagytok tisztában egymás szeretetnyelvével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!