Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élünk párommal, ő mégis kételkedik a szerelemben. Miért van ez?
A sztori onnan indul hogy régen (kb 6eve) volt egy nagy szerelme. Nagyon szerelmes volt bele de a tavolsag miatt szet mentek. Ezt akkor o nagyon nehezen dolgozta fel depresszios is volt es a kovetkezo kapcsolataban is az elozo nore gondolt.. Aztan evekkel kesobb fel akarta ujbol keresni azt a not de mar csaladja volt igy vegleg el elengedte
Mi most tobb mint egy eve jarunk, ossze is koltoztunk, szeretjuk egymast boldogok vagyunk minden jo. Megis ha beszelgetunk ilyen dolgokrol akkor kiderul hogy o nem szeret engem ugy, olyan melyen mint en ot. Es o azt a nagy szerelmet azt az erzest hianyolja a kapcsolatunkbol mint amit akkor azzal a novel at elt.
Es emiatt lassan is halad a kapcsolatunk, minden szintlepestol fel es bizonytalan. Osszekoltozni is en akartam jobban aztan most belatja hogy milyen jo hogy igy dontottunk es nem banja de ha meg kell lepni egy ilyet akkor megis fel... Tanacstalan vagyok hiszen tenyleg nagyon jol erezzuk magunkat egyutt es van kemia van szerelem en tokeletesnek erzem es olyan mintha o meg nem hagyna kiteljesedni az erzeseit mert arra az evekkel ezelotti kapcsolatara gondol. (nem a nore hanem arra az erzesre amit nala erzett) nemtudom ez a nagy szerelem ez nalunk sosem alakulhat ki?
A rajongás nem szerelem. A szerelem az, amikor olyannak látod a másikat, amilyen, nem pedig egy isteni lénynek, akihez képest egy semmi vagy. Ugyanis olyan ember iránt nem tudsz rajongani, akit magaddal egyenlonek gondolsz.
Teljesen mindegy, hogy neki a no vagy az érzés hiányzik, te egyik sem vagy.
Na azzal a mondattal meg, hogy olyanra vágyik, aki nélkül nem tudja elképzelni…nem tudom, hány évesek vagytok, de érzelmileg borzalmasan éretlen a párod ráadásul be is vallotta, hogy te csak egy pótlék vagy számára, amíg meg nem érkezik neki a következő nagy fellángolás.
Addig biztosan vele maradhatsz, amíg meg nem jön neki a pillangos érzés egy másik no személyében, mert ha eddig nem érezte nálad és hiányzik neki, eztán sem fogja, majd csak mástól.
Én voltam a párod helyében korábban és visszagondolva inkább maradtam volna mindenféle kapcsolat mentesen utána. Ha nincs feldolgozva a múlt akkor megbetegíti az újabbat is.
Tiszteletre méltó a hozzáállásod de ne az utolsó leheletedig küzdj csak amíg értelme van.
Tizenéves veszteség és mai napig hatással tud lenni a hangulatomra pedig már feldolgozott státusza van. A párod is olyan fajta mint én valószínű nem nagyon lehet vele mit csinálni.
Dehogy vagy érettebb. Én 17 évesen győzködtem magam ilyenekről, mint most te :D
De meg nincs veszve minden, szépen tedd ki, hidd el, hogy ez nem egy normális, szeretetteljes kapcsolat. Neki nem az egyetlen vagy, hanem egy pótolható tingli-tangli nőcske.
24N
Figyelj csajszi.
Mindig ebben a bizonytalanságban szeretnél élni? Minden egyes nap erre gondolni? Ha igen..azt is meglehet érteni,mert szerelmes vagy de ha nem,akkor tedd fel magadnak újra és újra ezt a kérdést és hidd el,egyik nap úgy fogsz felkelni hogy neked erre nincs szükséged.
Egy felnőtt,testében-lelkében érett férfinak már túl kellett volna lépnie és elfogadnia hogy nem minden arról az érzésről szól(amit akkor,évekkel ezelőtt érzett), mert így a te és a saját életét is tönkreteszi.
Én sok sikert kívánok neked és remélem hogy megfogod érteni később azt, hogy ez így nem teljesen egészséges.
Ez nem egy boldog pàrkapcsolat,csak áltatod magad!
"Minden jó"...nem,nem jó,beleragadtál egy kapcsolatba,ahol nem szeretnek úgy,ahogy kellene.
Mégis mire vársz még?
Sokat sirtam az utobbi 2napba es azt mondta ma nekem hogy rendbe rakja magat es azon lesz o is hogy mukodjon mert szeret es nem akar nekem fajdalmat okozni
Adok neki idot mar csak azert is mert nem birnam ki ha szakitanank nagyon nem vagyok erre felkeszulve szerintem ez a dolog ugyis kiforrja magat es ha nem mukodik akkor lelkileg is eljutok arra a szintre hogy szakitani AKAROK majd vele es akkor kevesbe is fog fajni de most meg szeretnem helyre hozni es o is szeretne es nekem ez szamit:) talan naiv vagy hulye vagyok de nem baj en igy erzem jonak ezt most, de koszonom mindenkinek a tanacsat mindenkepp elgondolkodtat nehany dolog majd evek mulva megirom mi lett vegul belole😃remelem a legjobbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!