Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak azert ismerkedek vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azert ismerkedek vele, mert szerez nekem munkat kulfoldon. Gonosz vagyok e emiatt?

Figyelt kérdés

Ameddig megszerzi nekem a munkat, eljatszom hogy akarom ot aztan amint jol mennek a dolgaim befejezem vele, nem hasznalom ki, egy forintot sem ad nekem, csak szerez nekem munkat.

Nekem ez nagy lehetoseg, nagyon jol fogok keresni, nagyon szegeny csaladbol szarmazom es segiteni akarom az Edesanyamat anyagilag, muszaj haladnom, sajnos enelkul a fiu nelkul nem menne. O evek ota kint van, de tenyleg nem hasznalom ki.

Gonosz vagyok? Rossz ember leszek emiatt?

2023. márc. 31. 23:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Ezt hívják cserekereskedelemnek. Te adsz valamit, ő ad valamit. Hol itt a hiba?
2023. márc. 31. 23:25
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
Mivel normális kapcsolatok, házasságok is tönkremennek, mert az egyik fél megsértődik, semmi különös nincs benne.
2023. márc. 31. 23:33
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagy gonosz
2023. márc. 31. 23:33
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Azért ne lepődj meg, ha beüt a karma, kiutazol külföldre és kiderül, hogy csak meg akart dugni és nincs is munka.

Egyébként szemétség és kihasználás, akárhogy is szépíted. Ha nem akarod kihasználni mond meg neki kereken, hogy nem akarsz töle semmit, de a munka jól jön. Ennyi.

2023. márc. 31. 23:35
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
#4 Egyetértek.
2023. márc. 31. 23:46
 6/19 anonim ***** válasza:
6%

Az elobb meg el lettel hajtva, mert 40 eves vagy.....

38F incel

2023. márc. 31. 23:49
 7/19 anonim ***** válasza:
19%

Nem vagy. A saját érdekeid nézd. Max kirugat.

N 31

2023. ápr. 1. 00:11
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
De szemétség. Érthető, de korrekt úgy lenne, ha elmondanád mi az oka részedről a kapcsolatnak.
2023. ápr. 1. 01:58
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Tedd amit tenned kell, csak arra vigyázz, hogy később ne tudja elvenni tőled a munkát úgy, ahogy megszerezte.
2023. ápr. 1. 02:47
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Nekem az a kérdésem, hogy ha szerez neked munkát, (segít) ráadásul a nevét is adja hozzád, (mert akár hkszed akár nem, ez neki.is kockázatos) akkor miért nem akarsz egyutt lenni ezzel a pasival? Mi a gond vele?
2023. ápr. 1. 04:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!