Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azert ismerkedek vele, mert szerez nekem munkat kulfoldon. Gonosz vagyok e emiatt?
Ameddig megszerzi nekem a munkat, eljatszom hogy akarom ot aztan amint jol mennek a dolgaim befejezem vele, nem hasznalom ki, egy forintot sem ad nekem, csak szerez nekem munkat.
Nekem ez nagy lehetoseg, nagyon jol fogok keresni, nagyon szegeny csaladbol szarmazom es segiteni akarom az Edesanyamat anyagilag, muszaj haladnom, sajnos enelkul a fiu nelkul nem menne. O evek ota kint van, de tenyleg nem hasznalom ki.
Gonosz vagyok? Rossz ember leszek emiatt?
Azért ne lepődj meg, ha beüt a karma, kiutazol külföldre és kiderül, hogy csak meg akart dugni és nincs is munka.
Egyébként szemétség és kihasználás, akárhogy is szépíted. Ha nem akarod kihasználni mond meg neki kereken, hogy nem akarsz töle semmit, de a munka jól jön. Ennyi.
Az elobb meg el lettel hajtva, mert 40 eves vagy.....
38F incel
Nem vagy. A saját érdekeid nézd. Max kirugat.
N 31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!