Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azert ismerkedek vele, mert szerez nekem munkat kulfoldon. Gonosz vagyok e emiatt?
Ameddig megszerzi nekem a munkat, eljatszom hogy akarom ot aztan amint jol mennek a dolgaim befejezem vele, nem hasznalom ki, egy forintot sem ad nekem, csak szerez nekem munkat.
Nekem ez nagy lehetoseg, nagyon jol fogok keresni, nagyon szegeny csaladbol szarmazom es segiteni akarom az Edesanyamat anyagilag, muszaj haladnom, sajnos enelkul a fiu nelkul nem menne. O evek ota kint van, de tenyleg nem hasznalom ki.
Gonosz vagyok? Rossz ember leszek emiatt?
11
De igy az sem kap esélyt, aki nem ilyen! ...és esetleg, tényleg kedvel! Hozzateszem, nem húzza le pénzel, csak érzelmileg - (szerintem az rosszabb)
13 Erre mondják, hát igen. Sz.r ügy, de nincs mit csodálkozni rajta.
Kérdezőnek pedig, de igen, utolsó patkány dolog. Az, hogy neked milyen a háttered, ahhoz neki semmi köze, és téged sem jogosít fel, hogy érzelmileg kihasználj valakit. Úgy te sem leszel különb, mint a csúnya és rossz körülményeid. Persze ettől függetlenül azt csinálsz, amit akarsz, csak aztán valamikor, valahol vissza ne üssön. Akkor viszont egy cseppet se fájjon a fejed...
Nos, csak képzeld el ezt a helyzetet, ha forditva lenne, és te lennél valakinél ugródeszka érzelmileg...
no komment!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!