Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem állok készen egy kapcsolatra?20/F
Három hónapja hogy véget ért egy 3 éves kapcsolatom..
17 éves korom óta voltunk együtt, és 20 éves vagyok most..
Mint kiderült, megcsalt..
Borzasztóan szerettem, szerelmes voltam belé(kicsit meg is voltam bolondulva) rengeteg élményem volt vele, nagyon sok helyen jártunk, sokat buliztunk együtt és külön is( én hűséges voltam)
Nagyon padlóra tett az egész, egy hónapig nem ettem, nem aludtam, lefogytam 15kg-t, azóta viszont elkezdtem magamba fektetni, edzeni stb és már elég jól fejlődtem abban is..
Két hete beszélgetek egy lánnyal, találkozgatunk, még nem volt köztünk semmi, és már most úgy érzem hogy kicsit kezdenek érzelmeim kialakulni felé..
Egy nagyon gyönyörű lányról van szó, velem egyidős, és nagyon okos is és normális, tehát tényleg szerencsés lennék mellette..
Viszont egyszerűen félek attól hogy bántani fogom, mert engem is bántottak..
Nem tudom hogy mitévő legyek, bárcsak kicsit később találkoztunk volna..
Haverokkal is terveztük a nyarat, és ha már 3 évig nem csajozhattam, már most szeretnék..
Viszont úgy érzem ha elengedem ezt a lányt azt is megbánom..
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Menj bele 30-40-es novel baratsag extrakba. Ott belefer a csajozasod.
😅 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!