Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról a nőről akinek azt mondjátok "még nem állok készen egy kapcsolatra"?
Figyelt kérdés
Biztos van mögötte valami, csak nem akarjátok megbántani őt.
Én úgy vettem észre ezt inkább férfiak szokták mondani.
De ha így is lenne, hogy tényleg nem álltok készen, akkor mi jelenti nálatok azt, hogy már készen vagytok?
2022. dec. 4. 21:18
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, megpróbálhatod szerelmesredugni. Ha nem sikerül és ez téged frusztrál, akkor a sikertelenséged oka pontosan az lesz. Így van suna elköteleződés nélkül és lezárás is felelősség/konfrontáció vállalása nélkül.
Mesteri ugye?
2/4 anonim válasza:
Általában annyit jelent, hogy veled nem akar kapcsolatot.
3/4 anonim válasza:
Mindenkinél más. Általában egy jó duma, h az adott személy nem kell valakinek.
Nálunk más a helyzet, egyenlőre barátok vagyunk, de egyikünknek se jó most egy kapcsolat. Ő igen sokat dolgozik most, én meg még nem vagyok túl a volt páromon (6 hónapja meghallt 🕊️), de ragaszkodunk egymáshoz.
4/4 anonim válasza:
Azt, hogy még nem állok készen egy kapcsolatra. Se vele, se mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!