Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mikor azt mondjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mikor azt mondjátok hogy nem álltok készen egy kapcsolatra akkor mire gondoltok? Mi lehet az oka hogy nem álltok készen rá?

Figyelt kérdés
Kort is:)

2016. aug. 15. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha ezt hallod, egyszerűen csak le akarunk koptatni valami miatt (pl. mert nem jössz be).

22/L

2016. aug. 15. 12:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne, mivel már hallottam ezt egy párszor... :-S
2016. aug. 15. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még kapcsolatom és ezért mondom ezt, mivel kicsit félek tőle és nem tudom mivel jár. Ez egy komolyabb dolog, egyszerűen csak új a helyzet és ebbe nehéz beleszokni, sok változással járhat.

Legalábbis így látom.

18L

2016. aug. 15. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Én csak akkor mondom, ha valóban így van.! Nálam annyit takar, hogy valami éppen nem okés az életemben, vagy lelkileg nem vagyok jól és úgy érzem nem tudnék kellő képpen figyelni a másikra vagy elég időt tölteni vele! Már pedig egy kapcsolat elején az nagyon fontos ! :)
2016. aug. 15. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
ugy ugy ahogy az elottem levo irta! plussz hogy ha meg lelkileg fontos szamomra egy pasi a kozelmultbol.
2016. aug. 15. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Lekoptató szöveg ez srác XD
2016. aug. 15. 13:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha még nem tettem túl magamat az előző páromon, vagy ha nem jön be a srác, akkor szoktam mondani ezt:)

19/L

2016. aug. 15. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Ne kövesd el azt a hibát h szo szerint veszed amit egy nő mond!:DD

Ahogy fentebb írjak, ez egy tapintatos lekoptatas.

2016. aug. 15. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor mondom ha ez az igazsag

Pl nem regen leptem ki egy kapcsolatbol

Nincs idomra jelenleg

Maganeleti problemak vannak

2016. aug. 15. 13:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Már úgyvolt hogy nemérdekel es cseszek az egészre,erre elkezdett naponta írni nekem:) kb 4hónapja ment szét a pasijával ami nagy nyomott hagyott benne:) lehet ez lesz a gond...
2016. aug. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!