Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem volt még nehéz eldöntenem, hogy bejövök e egy lánynak vagy sem. Nem szeretnék hülyét csinálni magamból ezért óvatosan állok a dologhoz. Lentebb kifejtett sorok alapján bejövök neki?
Közös ismerős révén megismertem egy lányt. Közös szimpátia egyből megvolt. Találkozó után késő este gondoltam majd reggel írok neki.
Mire ezt kigondoltam ő írt nekem még akkor este.
Rá 2 hétre elmentünk haverokkal bulizni és jött ő is.
Folyamat jött hozzam, táncoltunk.
Ami fura volt nekem, hogy mással is táncolt de nem úgy mint velem Közben mindig engem figyelt és, kicsit olyan volt mintha féltékennyé akarna tenni, vagy hogy jobban figyeljék rá.
Végén már teljesen összemelegedtünk. Folyamat mondta milyen jó vagyok és hogy miért nincs barátnőm. Végig puszilgatott de mikor leakartam kapni nem engedte. De olyan agyhúzós elutasítás volt mert utána is folyamat jött.
Azóta beszélünk és most is azt küldte, hogy milyen srác írogat neki es hogy őt mennyire nem érdekli.
Nem tudok kiigazodni rajta.
Játszmázik. De nem bírom az ilyet... Szerintem megérdemelné, hogy rákérdezz, és akkor szint kell vallania. Ha nemet mond, és utána is húzza az agyad, akkor lehet szembesíteni.
Ha van türelmed, próbálkozz, de ebből szoktak azok a kérdések lenni, hogy kirakott a barátnőm, én meg még mindig odavagyok érte, és csak iszom már fél éve...
Amúgy nem tudom biztonságban éreznéd-e magad egy ilyen mellett. Én nem küzdenék vele. Ez egy fiatal tini csaj lesz tuti, aki ezt élvezi.
Én sem szeretem az ilyent. Viszont érzem kettőnk között.
Pár lehetőséget adok a dolognak szerintem de nem akarom hogy hülyének nézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!