Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hamar sikerült eldöntened,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar sikerült eldöntened, hogy milyen menyasszoyni sminket, hajat szeretnél?

Figyelt kérdés
Én pár régóta ezen vacillálok...

2012. jún. 21. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, az kb fél óra alatt megvolt, mármint a 2. nekem a ruha okoz gondot:)
2012. jún. 21. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hamar megvolt. Kb egy óra hossza alatt kitaláltuk mind a kettőt. Sok sikert hozzá és sok boldogságot
2012. jún. 21. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sminkes vagyok, ezzel nem volt gond, tudom mi áll jól nekem, és mi mutat jól a fényképeken. A hajam olyan volt, mint a hétköznapokon is sokszor. Egyenes csípőig érő hajam van, amit kiengedve hordok, és felül hátra tűzöm magasan feltupírozva. Olyan Kim Kardashian-es... :D Nem akartam semmi extrát, hiába göndörítettem volna be, mire az utolsó tincshez érek, az első újból egyenes. A feltűzéshez pedig túl szép ez a haj, én szeretem kiengedni és "mutogatni".
2012. jún. 22. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A sminket viszonylag hamar kitaláltam, nagyon visszafogott natúr lesz, a hajamon rengeteget rágódtam, végül a félig feltűzött alja kicsit begöndörített mellett döntöttem. Ha nagyon nem megy a fodrász és a sminkes biztos tud segíteni, csak határozd meg milyen hatást akarsz elérni vele (visszafogott, elegáns, szűzies stb.)
2012. jún. 22. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
A sminket rühellem, a hajam rövid. Ennek fényében kábé 2 perc alatt eldőlt, hogy mit akarok. A ruhám egy lezser, könnyű nyáriruha lesz, fehérben, hozzá fehér saru. Ennek kiókumlálása viszont volt vagy 5 perc.:-) Kábé ennyit töltöttem a külsőm megkomponálásával.
2012. jún. 22. 11:02
 6/7 anonim válasza:
0%

Ez nagy dilemma! Senki le sem sz.rja! Az esküvő mindenkinek csak nyűg amihez jópofát kell vágni, neogy megsértődjenek a leendő válóperesek! Kérdezd csak meg a vendégeket, h jól érzik-e magukat. Mind hazudni fog!

De van az az alkohol mennyiség amikor már minden mind1!

2012. júl. 6. 02:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, te egy nagyon megkeseredett ember lehetsz, igazán sajnállak..
2012. júl. 6. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!