Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan gondoltok vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondoltok vissza az első nagy szerelmetekre?

Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam már, hogy sosem tudnák elfelejteni, hogy milyen jó volt vele. Nekem tartott pár évig amíg jó szívvel gondoltam rá de most például már nem is érdekel, hogy mi van vele.

2023. márc. 18. 00:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy olyan férfiba szerettem bele, aki egyébként nem is tetszik, és együtt nem maradnék vele egy szobában kettesben, és ő meg csak viccet akart belőlem csinálni. Azóta, előtte se volt semmi ilyesmi érzésem senki iránt.
2023. márc. 19. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
A lepontozoknak a gyereke remelem 20 évesen szül majd 3 ciganygyereket, aztan pontozzanak itt le.
2023. márc. 19. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
ember az ember etnikumtól független, persze az öreg és a gyerek is ember és mindenkinek kijár a tisztelet függetlenül attól , hogy kit valasztassz
2023. márc. 19. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért a sorsot eléggé meghatározzák vagy megoecsételik főleg gyerekek, 20 évre is.
2023. márc. 19. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
És húszévesen szereomesen veszélyes játekok megpecsételni magunkat nem kicsit.
2023. márc. 19. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Meg a gyerekeket is megbélyegezni egy életre.
2023. márc. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!