Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az,ha egy nő regiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,ha egy nő regisztrál egy oldalra, és kiírja a bemutatkozóban,hogy van párja,és csak barátokat keres, senki sem ír?

Figyelt kérdés
Ennyire idejét múlta az,hogy valaki az interneten keressen új ismerősöket/barátokat?Akár kortól,nemtől függetlenül?
2023. márc. 17. 02:39
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ugye nem tarskereson írja ezt ki?
2023. márc. 17. 02:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem. Gondolok itt málha.hu és társai oldalakra.
2023. márc. 17. 02:45
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Add el nekem, miért érdemes nővel barátkozni.
2023. márc. 17. 05:35
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Mert a mai világban retek nehéz barátokat szerezni és az internetes oldalak erre elég jól használhatóak. Ott sem könnyű, de legalább egy plusz lehetőség azoknak akiknek mondjuk nincs olyan hobbijuk ami társasági.
2023. márc. 17. 05:59
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

A pasiknak vannak barátaik, általában a nők nem barátnak kellenek.

A csajok meg bizalmatlanok.

En amikor másik városba költöztem, elkezdtem neten barátnőket keresni azzal a jeligével h senkit nem ismerek, hát aki jelentkezett csaj olyan mézes mazos volt, aranyos, hogy ő szivesen barátkozna velem, eljönne velem bulizni is meg stb, hogy elkezdtem azon agyalni, nem e vmi csajbanda szét akarná szívatni az agyam vagy lehúzni, vagy hát nem tudhatom. Elengedtem inkább az egészet. A másik városban egy barátnőm se lett, szinte csak ellenségeim, csak pasim lett csak.

2023. márc. 17. 06:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Itt kezdtem már el ilyen beszélgetést: az egyik nem igazán tudta, mit is akar, így abbamaradt. A másikkal a mai napig van jó, tartalmas beszélgetéseink, és nem csak a szokásos "A gyerekem így-úgy-amúgy van".
2023. márc. 17. 06:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert sok esetben a barátkozás mögött van hátsó szándék is. (Puncihoz való jutás esélye.)

Nyilván egy foglalt nőnél ez az esély jelentőssen csökken. Így aki ilyen szándékkal barátkozna az már alapból nem fog írni.

2023. márc. 17. 06:35
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
7#: De ez visszafele is érvényes lehet: a nő nem tud mit kezdeni a kapcsolatával, így inkább kívülről keres megoldást rá, ahelyett, hogy valóban egymással rendeznék a témát.
2023. márc. 17. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen oldal nem is létezik
2023. márc. 17. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen. (De nem sok.) Mi például ilyen előzmények után az interneten ismertük meg egymást (NL Cafe) kb. húsz éve és elfogadható, rendes házasságban élünk. Három gyerek, hat unoka.
2023. márc. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!