Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,ha egy nő regisztrál egy oldalra, és kiírja a bemutatkozóban,hogy van párja,és csak barátokat keres, senki sem ír?
A pasiknak vannak barátaik, általában a nők nem barátnak kellenek.
A csajok meg bizalmatlanok.
En amikor másik városba költöztem, elkezdtem neten barátnőket keresni azzal a jeligével h senkit nem ismerek, hát aki jelentkezett csaj olyan mézes mazos volt, aranyos, hogy ő szivesen barátkozna velem, eljönne velem bulizni is meg stb, hogy elkezdtem azon agyalni, nem e vmi csajbanda szét akarná szívatni az agyam vagy lehúzni, vagy hát nem tudhatom. Elengedtem inkább az egészet. A másik városban egy barátnőm se lett, szinte csak ellenségeim, csak pasim lett csak.
Mert sok esetben a barátkozás mögött van hátsó szándék is. (Puncihoz való jutás esélye.)
Nyilván egy foglalt nőnél ez az esély jelentőssen csökken. Így aki ilyen szándékkal barátkozna az már alapból nem fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!