Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem volt még senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még senki szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Olyan rossz ezt tapasztalni. Lehet, hogy csúnya vagyok? Vagy rendkívül unalmas? Nem tudom, de nem kellettem soha egy normális fiúnak sem és rendkívül aggasztó ez a tény 20 évesen. És az az érdekes, hogy teljesen elérhető emberekbe tudok beleszeretni, tehát valami hatalmas gond lehet velem. Olyan szuper lenne, ha valaki igazán szeretne….
2022. máj. 2. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
nem kellettem soha egy normális lánynak sem és rendkívül aggasztó ez a tény 30 évesen
2022. máj. 2. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A szeretethiányosok gyakorta lábtörlő effekt.

Plusz a férfiak szeretnek féltékenykedni meg drámázni, meg azok után sírni, aki lelép csal.

Jókislányok, akiknek meg szeretet kell(ene)és ott vannak kéznél, meg ugy nem kellenek.

2022. máj. 2. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Csúnya vagy. A saját szinteden meg mindnekit elutasítasz, mert az meg neked számít rondának. A kereslet és kínálatnak tudod találkozni kell.
2022. máj. 2. 20:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, hogy csúnya vagyok, de attól függetlenül elérhető emberekbe tudok beleszeretni.
2022. máj. 2. 20:59
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Azt te csak szeretnéd (mint minden nő, te is felülértékeled magad), hogy az a számodra elérhető. Majd ha adsz a ténylegesen te szinteden levőknek esélyt meglátod mennyire máshogy fognak hozzád viszonyulni. Addig marad ez.

2022. máj. 2. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel, ne aggódj ilyenen ennyi idősen. És ne hallgass, az olyanokra akik csak élvezik ha a saját bizonytalanságaid erősítésével gyengítenek vagy megtörnek. Szociális vagy eléggé, eljársz helyekre? Van saját társaságod, barátaid? Meg tudsz nyílni mások felé vagy nagyon félénk, szégyenlős vagy? Ha van kedved beszélhetünk. 20f
2022. máj. 2. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges emiatt aggódnod. Én 21 éves voltam, amikor először volt kapcsolatom, de speciel az a férfi nem is szeretett engem. Aztán 22 évesen volt először úgy kapcsolatom, hogy az a férfi szeretett is.

178 centi magas, 56 kilós, intelligensnek és szépnek tartott nő vagyok, ma már sokan megnéznek, de 20 évesen belém sem volt szerelmes senki. Nem azon múlik, hogy mennyire vagy szép, alacsonyabb, husisabb barátnőim már 5 éve voltak kapcsolatban, amikor én még rég szűz voltam. Szóval 20 évesen még bőven nem vagy elkésve, inkább a céljaiddal foglalkozz.

24 éves nő

2022. máj. 2. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
20 évesen az semmi. Majd ráérsz 33+ körül agyalni ezen.
2022. máj. 2. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne trollkodj. Csak a GYK szervereit terheled túl, tele lesz a postaládád.
2022. máj. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!