Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém soha nem lesz senki szerelmes? F
Zárkózott vagyok egy kicsit, és nem is vagyok az a vicces, nagydumás. Én ilyen nyugisabb típus vagyok, de persze ha lenne barátnőm akkor mennénk mindenfelé, nem csak otthon ülnénk. Csak az a baj hogy engem egy lány sem vesz észre. Mindig csak a nagyhangú, extrovertáltak a nyerők. Volt már olyan hogy egy lány ilyen fiút választott helyettem. Kicsit sz_r érzés, mert én nem tehetek arról hogy ilyen vagyok. Tudom hogy olyan lány kéne akinek hasonló személyisége van, de olyat nem találok.
Ilyen típusú fiúkat meg lehet szeretni?
Otthon a 4 fal közt nem sok esélyed van. Valóban ki kellene mozdulnod.
Egyébként pedig mindenkiben van szerethető tulajdonság, önmagáért mindenki szerethető. Csak ebben az elk_rvult világban mindenki azt nézi, hogy ki milyen menő. Erről szól az összes közösségi platform. Még itt is pontoznak, meg toplista van.
"Kicsit sz_r érzés, mert én nem tehetek arról hogy ilyen vagyok."
Dehogyisnem, rohadtul tehetsz. Ha pl. rengeteg könyvet olvastál volna, meglenne hozzá a szókincsed, meg a kifejezés készleted, hogy jól és hatásosan ki tudd fejezni saját magadat. De a jelek szerint erre benned nem volt törekvés (amit a kérdés alatti szövegben tanúsított szegényes, színtelen megfogalmazásod is sejtet különben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!