Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szerelmes, akkor az ellenkező nemből senki nem érdekli még fantázia szintjén se, eszébe se jut megnézni más illetőt?
Figyelt kérdés
Nem voltam még szerelmes, nem tudom, csak kiváncsi vagyok. 21f2022. jún. 1. 10:33
1/14 anonim válasza:
A pasik biztos megnezik, sot.. szexualisan is allandoan masrol fantazialnak.
En is megnezem azt aki jol nez ki, de ennyi, szexet nem fantazialok meg ilyenek.
2/14 anonim válasza:
Nekem az ellenkezőjet bizonygatták hogy attol még hogy szerelmes nem vakságot fogadtak es stb.
Talonokat is tartanak kapcsolat mellett.
És mennek a like-ok is és kapcsolattartás is a másik nemmel.
3/14 A kérdező kommentje:
1es, nekem férfiként pl eszembe se jut másról fantáziálni amikor magamat kényeztetem, mint akivel ismerkedek épp. És még nincs szó szerelemről
2022. jún. 1. 10:38
5/14 anonim válasza:
Majd eszedbe jut ha mar tobb ideje jarsz valakivel. A ferfiak ilyenek.
6/14 anonim válasza:
Sosem nézegettem az embereket, mint egy telepi tahó, pedig nem voltam szerelmes.
7/14 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok a páromba, sosem nyúlnék máshoz, de van, hogy ártatlanul fantáziálgatok, pl. egy sorozatkarakter kapcsán. Szerintem ez normális, és nem jelenti azt, hogy másra vágynék.
A gondolataid csak a tieid, afelett ne zsarnokoskodjon más. :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem ha ki van elégítve az ember mindegy vágya otthon, akkor nem. Én férfiként megnézem a nőket persze, de csak mert szép látvány, mint egy ferrari, úgy szexuális értelemben nem fatáziálok róla.
9/14 anonim válasza:
Engem nem.
De minden ember más és más.
10/14 anonim válasza:
Szerintem megnézni a másik embert nem bűn, nem bámulni, csak oda pillantani. Nőként megnézem a nőket is. Fantáziálni más férfiakról nem szoktam, eszembe se jutna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!