Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megutalnatok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megutalnatok ha egy ellenkezo nemu baratotokrol kiderulne , hogy szerelmes beletek?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakciotok? Duhosek lennetek? Valtoztatna valamin? Ha veletlenul/mastol tudnatok meg vagy ha o vallana be valtoztatna valamin?

Az hogy evekig nem mondta el mert felt ront a helyzeten?

2022. máj. 31. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem utalnam meg, mert egyik legjobb lany nemu baratnomnek sem vagyok az esete. Fura lenne a helyzet, probalnam megkeresni az okokat.
2022. máj. 31. 23:58
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Már megint ez a kérdés
2022. jún. 1. 00:09
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem, de elbeszélgetnék vele, hogy ezen sürgősen tegye túl magát, mert köztünk soha nem lesz semmi. Szedje össze magát, és kezdjen el valódi kapcsolatokat keresni, ha meg nem megy, akkor igen változna a helyzet, mert az ő érdekében akár a barátságot is megszakítanám.

Amúgy kizártnak tartom, hogy ezt évekig ne venném észre!

2022. jún. 1. 00:30
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Miért utálnám emiatt? Valószínűleg eltávolodnék tőle.
2022. jún. 1. 00:40
 5/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem utálnám emiatt, jó lenne amúgy a dolog. Szerintem semmin sem változtatna a dolog, mert így is-úgy is hamar kiábrándulna belőlem... Semmi semmin sem változtat a helyzeten: jól esne a dolog, de tudom, nem lenne ez hosszútávú esemény.
2022. jún. 1. 03:18
 6/18 anonim ***** válasza:
13%
Mikor fogják már fel az emberek hogy ellenkező neműek közt nincs barátság?
2022. jún. 1. 04:26
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
#2 ez ilyen, ugyanaz kb 50.000 van megkérdezte, a keresőt ki is vehetnèk akár a fejlesztők, a sok orvos és mérnök nem tudja használni vagy nem is akarja , a tudatlanság, szuklató körüsèg vagy fusztràció miatt, sajnos ezek miatt az okosabb réteg számára egy idő után nem ad semmit ennek a kategóriànak az olvasgatàsa.
2022. jún. 1. 06:26
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Mivel családos vagyok, ezek után kerülném a társaságát. Fura lenne ezentúl őgy beszélgetni vele, hogy tudom, hogy milyen szemmel néz rám.
2022. jún. 1. 06:46
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Én örülnék. Gyerekkorunk óta barátok voltunk de közben bennem átalakult valami mássá, ő meg megnősült sajnos.
2022. jún. 1. 06:58
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha azt feltételezzük, hogy viszonzott dolog, akkor nincs miről beszélni, happy end.

Ha azt feltételezzük, hogy nem lehet belőle kapcsolat, nincs viszonzás, akkor:

Mivel fordított esetben tapasztaltam ilyet, ezért leginkább szomorúságot éreznék, mivel el kell engednem a barátságot... annál nincs rosszabb, mint mikor ott lehetsz a szerelmed mellett, de ő nem akar a szerelmedből. Jobb hamar és egyértelműen túlesni a kapcsolat megszakításán. Csak így megy... barátság ebből már soha nem lesz újra. Amíg viszont ott a lehetőség, addig a szerelmes fél mindig epekedni fog, mindig hisz, mindig reméli, hogy lehet valami, és ez szép lassan teljesen felőröl, depresszióba süllyeszt, kicsinál... viszonzatlanságnál nincs rosszabb. Ezért el kell vágni a kapcsolatot.

2022. jún. 1. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!