Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megutalnatok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megutalnatok ha egy ellenkezo nemu baratotokrol kiderulne , hogy szerelmes beletek?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakciotok? Duhosek lennetek? Valtoztatna valamin? Ha veletlenul/mastol tudnatok meg vagy ha o vallana be valtoztatna valamin?

Az hogy evekig nem mondta el mert felt ront a helyzeten?

2022. máj. 31. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%
Dehogy utálnám inkább kihasználnám az érzéseit. Egy kalandra jöhetne
2022. jún. 1. 08:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Megtörtént az eset.

Utána 1 évig nem beszéltem vele.

(A részletek, körülmények, ahogyan, stb, ez mind indokolta, hogy így alakult.)

Most rendben van minden, de ezt a témàt kerüljük.

2022. jún. 1. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálnám és nem lennék dühös, de tisztáznám, hogy ez sajnos esélytelen, és erőteljesen megritkítanám a kontaktot, mert így nyilván nem fair továbbra is sokat találkozni, beszélni, mert nem tud továbblépni.
2022. jún. 1. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék és megbeszélném vele. Hogyha évekig nem mondta el, az elég gáz, mert hazugságra épült a barátság.
2022. jún. 6. 09:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem utálnám meg, csak szomorú lennék, mivel ez egy barátság végét jelentené. Ha más mondaná el, reménykednék benne, hogy nem igaz, így az lenne a fair (leginkább magával szemben), ha ő mondaná el. Saját tapasztalat, hogy addig nem tud az ember őszintén nyitni egy másik felé, amíg egy harmadikba szerelmes. A folyamatos kontakt megöli azt a lehetőséget, hogy érzelmileg eltávolodhasson az illetőtől. Szóval az ő érdekében megszakítanám a kapcsolatot kettőnk között, és remélném, hogy ezzel hosszútávon jót teszek neki, és megtalálja a boldogságot.
2022. jún. 6. 10:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Dehogyis.

Milyen barátság az, ahol őszintén nem lehet az érzésekről beszélni?

2022. jún. 30. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem,hiszen lehetnek mas erzesei idovel.Inkabb megkoszonnem hofy elmondta,foleg hogyha viszonzasra lelne. ☺
2022. júl. 1. 23:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem utálnám meg, de azért mérges lennék, mert mégiscsak egy barátság megy így tönkre, ami fájdalmas számomra. Egyszer már kikészültem, amikor egykori legjobb barátommal megszakadt a kapcsolat egy konfliktus miatt, egyáltalán nem szerelmi gond volt, egyéb.

Sajnos, ha szerelmes valaki, akkor is reménykedik, ha nincs esély, ez főleg igaz, ha kontaktusban van az illetővel. Ha én nem is akarnék véget vetni a barátságnak, a másik úgyis arra hivatkozna, hogy nem bírja mellettem és elhagy. Ha meg persze nem hagy el, akkor se akarok olyan barátságot, ahol valaki szarul érzi magát miattam és úgy érzem nem számíthatok rá őszintén, mert azzal van elfoglalva, hogy szerelmes, én meg töprenghetek, hogy mikor utál meg, mert továbbra se érdekelnek az érzései felém.

Viszont az tuti, hogy én folytatnám a barátságot, ha lehetséges, dehogy utálnám meg, csak a szerelmet nem tudom viszonozni. Ha nem akar többet barátkozni, akkor nyilván azt is elfogadom, de nem lennék valami feldobott. Ha már ilyen helyzet van, akkor jobb túl esni a vallomáson minthogy csendben szenvedj, évek óta nem tudtál túl lépni... Pedig már valaki mással akár kapcsolatod is lehetne. Ha ő nem szeret, ennek így biztosan nincs értelme, a saját idődet húzod.

2022. júl. 2. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.