Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor igazán szerelmesek voltatok, akkor azt kipakoltátok
mindenhová? Hangoztattátok szóban, és posztokban hogy
mennyire azok vagytok? Vagy épp ellenkezőleg?
A közeli barátaim tudják, hogy van párom.
De például a munkahelyemen 2 év után derült ki nekik...
Ennyit arról, hogy a magánéletem mennyire tartozik másokra :)
2020. dec. 27. 15:17
Ellenkezőleg, introvertáltak vagyunk, nem érdekelnek az ilyen közösségi média hülyeségek.
2020. dec. 27. 15:17
Amikor igazán szerelmes voltam még Facebook meg hasonlók se nagyon voltak. Az a szó se létezett a *magyar* nyelvben, hogy "posztolni".
2020. dec. 27. 15:22
Úgy nyilván nem, hogy facebookra szándékosan akár naponta posztolgatni, meg itt ott taggelni, hogy szeretlek meg szívecske és társai de egyébként normálisan véve sosem titkolnám és néha beleordítanám a világba. Legalábbis régen mikor szerelemes voltam ezt éreztem.
2020. dec. 27. 15:31
Bennem több az igény, hogy megosszuk a világgal.
Ezt úgy értsétek, hogy pár évente kiteszek 1-2 közös fotót az instagram rá, meg kiettem 1 fotót az esküvőnkről.
Persze ő sem tartja titokban, de nem mondd semmit, ha nem kérdezik (az egyik legjobb barátja onnan tudta meg, hogy házas, hogy rákérdezett az ujján lévő gyűrűre...).
2020. dec. 27. 15:48
Nem vagyok magamutogató fajta, és a párom sem az. Az eljegyzést sem pakoltam ki a facere, pedig iszonyatosan boldog vagyok, hogy megkérte a kezem. Az összes barátommal megosztottam a hírt, de nem nyilvánosan.
2020. dec. 27. 15:58
Közösségi médiába nem nagyon pakoltuk ki. Feltettünk egy-egy nyaralós képet, de abból is inkább olyat, amin nem voltunk rajta, csak a táj. A barátnőimnek, pláne a kapcsolat elején viszont mindig csak róla dumáltam. Egyszerűen minden témából ki tudtam hozni valahogy őt, és hát egy idő után ez biztos kellemetlen volt már, különösen a szingli barátnőimnek. Nekem is első kapcsolatom volt, nem tudtam még ezt jól kezelni, mindig oda meg vissza voltam, folyton csak áradoztam róla. Később megtanultam visszafogni magam és újra normális irányba mentek a baráti beszélgetések.
2020. dec. 27. 16:24
Mi nem kipakpltul, de örömmel osztottunk meg magunkról képeket az ismeroseinkkel, akik szintén örültek a mi boldogságunknak.
3 év eltelt, de ugyanez van..
Az meg hogy munkahelyen nem tudják nekem nagyon furi.. Akárkivel beszélek az elsők között említem a párom és gyerekem, nem szándékos de egyszerűen mivel rajtuk jár az eszem, ha valakivel kötetlenül beszelgetek természetes higy feljönnek.
Naeg jött értem párom, vagy én hozzá, nálunk ez természetes.
Boltban vagy akárhol is puszilgatjuk, oleljuk egymást, nekunk így jó.
2020. dec. 27. 16:44
Az ilyenek miatt mint #8-as vezette be a FB az "unfollow" gombot
2020. dec. 27. 16:52
Amikor az első kapcsolatom volt, és végre sikerült összeszednem vkit, ilyen nagyon lelkesen bemutattam egy csomó mindenkinek a (ma már ex)párom, ha épp megláttam vmi ismerőst a metróban, de kb. ennyi. Azt hangoztatni, hogy én MENNNNNNYIRE BOLDOG vagyok... ezt mindig olcsónak találtam. A párom ráadásul olyan értelemben elég intim ember, hogy még facebookja sincs, nem szereti, ha van nyoma az interneten, és ezt tiszteletben tartottam.
2020. dec. 27. 17:15
Kapcsolódó kérdések: