Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor igazán szerelmesek voltatok, akkor azt kipakoltátok mindenhová? Hangoztattátok szóban, és posztokban hogy mennyire azok vagytok? Vagy épp ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Én amikor igazán megtudtam hogy mit jelent így érezni, valahogy szégyelltem volna magam és a párom előtt, hogy ebből reklámot csináljak. És előtte valahogy gáznak éreztem volna hogy kommentbe leírom hogy "szeretlek". Valahogy többre tartottam ennél Őt, meg az érzéseimet, hogy minden áron másokat is beavassak ebbe.2020. dec. 27. 15:16
11/16 anonim válasza:
Ellenkezőleg.
Tapasztalataim alapján azoknak van a legtöbb párkapcsolati problémájuk, akik a külvilág felé a legjobban bizonygatják a boldogságukat.
12/16 anonim válasza:
Ennyire azért nem kell általánosítani. Nekem nagyon jó a kapcsolatom a vőlegényemmel, álmodni se mernék jobb kapcsolatot, de szoktam posztolni képeket. Pl többnyire azért is mert nagyon sok ismerősöm mondta hogy jó minket nézegetni, jól nézünk ki együtt, meg sokat utazunk és szeretünk fotózni, akár magunkat vagy a tájat. Pl személy szerint én is szeretem nézegetni az ismerőseim családi fotóját. Szerintem a megkeseredett emberek gondolják azt meg az irígyek hogy na tuti azért tesznek ki közös képeket, mert rossz a kapcsolatuk, mert ennek semmi alapja nincs.
13/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, pontosítok.
Nem arra céloztam amikor egy szerelmes pár posztol 1-2 képet magukról. Hanem amikor folyton nyomon lehet követni a pár életét. Ha összevesznek, akkor mennek a szomorú csalódott idézetek, ha kibékülnek akkor arról mennek az idézetek, ha távol vannak akkor jönnek az ilyen kiírások hogy " a távolság mutatja meg, hogy két ember mennyire szereti egymást " stb-stb. Mennek a szivecskék és a kommentek a képek alá. pl. "szeretlek hercegnőm" "gyönyörűm vagy", "örökké szeretni foglak", "őrűllten " stb...
2020. dec. 27. 21:55
14/16 anonim válasza:
12, 11es vagyok és arra gondoltam amit most a 13as kommentben írt a kérdező, nem arra ha 1-2 képet kirak az ember
15/16 anonim válasza:
Itt is sok minden mérvadó. Ha valaki kipakolja a szennyest az pl nekem se szimpatikus és mindegy hogy a párkapcsolatával vagy mással kapcsolatban csinálja ezt. 1-2 idézet még nem gáz, de pl én is ismerek olyat akinél kiírás nélkül is lehet tudni hogy gáz van, mert 5 percenként ilyenkor depis idézeteket posztol. De mondjuk erről meg az jut eszembe, hogy amikor elindult a face még mindenki arra használta hogy hülyeségeket írkált ki: pl Jószi szeretlek, csajok jó volt a mai este, lávcsizlak titeket, sós volt a mai húsleves, stb🤣 Csak arra akarok ezzel rávilágítani hogy szerintem mindenki arra használja a közösségi oldalakat amire ő szeretné, max akinek nem tetszik az nem követi. Az meg amit a kérdező ír hogy 50 kommentet írnak egymás képei alá mennyire szerelmesek max szerintem a 16 évesek hobbija. De ott ha megnézed még a lányok is tele kommentelik egymás képeit, hogy: legszebb babám, szeretlek, stb... Szerintem amúgy ez azt zavarja aki mondjuk az exét vagy a kiszemeljét nézegeti és próbál rájönni, hogy most jó vagy nem a kapcsolata.
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, bőven 20 fölött is sok olyan van, aki képek alá kommentelgeti hogy "szeretlek" stb..
2020. dec. 28. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!