Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom 4 hónap után nem posztol ki és nem akar bemutatni a barátainak akkor rejteget?
Figyelt kérdés
Ha az okát megkérdezem kisebb vita lesz belőle és azt mondja nem tudja miért csak nem akarja,nem érzi szükségét. Amikor elmondom neki hogy mennyire fontosak lennének nekem ezek a dolgok,azt mondja hogy tudja de akkor sem akarja,mert hogy miért mutatna be a barátainak,miért akarom én annyira,meg hogy majd kiposztol ha úgy érzi. Ezen kívül jól megvagyunk,szeretjük egymást,de ha ezek a témák felhozódnak mindig olyan fura..2023. márc. 11. 14:58
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,óriási baráti köre van,szinte minden nap elmegy velük valahova.. nekem nincsenek igazán barátaim,nem tudom hogy milyen ha az embernek nagy baráti köre van de én biztos bemutatnám ha így lenne..
2023. márc. 11. 18:00
12/14 anonim válasza:
Szia!
Ugyanígy jártam egy sràccal. Aztàn rèszben emiatt is, vége lett. Én szakítottam. Nagyon nem ellenkezett, annyit mondhatok..:/ Megkérdezhetem, nálad mi lett végül?
13/14 A kérdező kommentje:
Szia utolsó:) mi még együtt vagyunk,átbeszéltük a dolgokat és kiderült hogy ő egy ilyen nagyon lassan haladó típus ha kapcsolatról van szó. De szépen lassan eljött az ideje a posztolásnak is,meg mostmár hetente eljárunk a barátaival is valahova,szóval jóra fordult a dolog. Sajnálom hogy te így jártál
2023. szept. 24. 16:36
14/14 anonim válasza:
Köszönöm, kedves tőled, jó neked, hogy meg tudtátok beszélni. :) Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy talàn ő is ilyen típus, de gondolom, akkor jobban tepert volna értem, amikor megmondtam neki, hogy legyen vége.. Illetve, azóta sem keresett, pedig màr eltelt 4 hónap. :/ Nyilván nem is fog, soha sem. Vagy nagyon megbàntottam, nem tudom, de nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!